Home sanovnik SNOVI KOJI PREDSKAZUJU LJUBAV: Znakovi da neko nov ulazi u vaš život

SNOVI KOJI PREDSKAZUJU LJUBAV: Znakovi da neko nov ulazi u vaš život

7207
0
SNOVI KOJI PREDSKAZUJU LJUBAV: Znakovi da neko nov ulazi u vaš život

Nova ljubav će zakucati na vaša vrata ukoliko ste sanjali neki od ovih pet motiva, tvrdi nauka o snovima.

Sigurno ste već imali snove za koje pravi smisao uopšte nije bio uverljiv. Ali ako se neki od sledećih 5 motiva pojavljuje u vašim snovima, nauka o tumačenju snova tvrdi da će ljubav uskoro da pokuca na vaša vrata.

1. Lutka

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu, spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

2. Nagost

Često se pojavljuje ovaj čudan motiv u našim snovima. Ako se skidate ili ste već goli, to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta nepoznata osoba može da bude važna za vas, osoba s kojom možete da imate romansu. posteljina

3. Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

4. Gusta šuma

Ako ste u nedoumici u šumi i ne možete da pronađete izlaz, onda još uvek niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspešan beg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav.  

5. Semenke

Semenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semena, onda ste otvoreni da primite nove emocije. Međutim, ako sanjate žetvu to znači da treba da se rešite loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak novog odnosa. stil.kurir.rs / astro24h.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.