Većina nas bar s vremena na vreme ima erotske snove, u kojima glavne uloge “igramo” mi sami, te naši partneri, simpatije ili poznanici. Možda se stidite ovakvih snova, ili vam bude neprijatno zbog njih, možda mislite da nisu normalni niti uobičajeni, ali zanimljivo je da svi oni nose važne psihološke poruke.

 

Veliki broj ljudi ponekada ima čak i neprilkladne seksi snove, tačnije one u kojima je drugi akter “zabranjena” osoba. To ne znači automatski da želite seks sa tom osobom, već krije preneseno značenje.

Izdvojili smo najčešće erotske snove, zapravo tri takva, i otkrivamo šta oni zapravo znače, i treba li da vas zabrinu.

1.Sanjate da ste neverni

Ovo ne znači da ste nezadovoljni seksualnim životom u odnosu, ili da priželjkujete aferu. Zapravo, ovo može da ukaže na to da ste na nekom drugom polju neiskreni prema partneru. Možda ste nešto slagali ili mu prećutali, ili jednostavno napravili neku sitnu “varku”. Takođe, ovakvi snove mogu da predstavljaju vašu želju za eksperimentisanjem ili promenom u seksu.

Da li su u ŠVALERACIJI bolji muškarci ili žene?

Ako sanjate da ste vi prevarena strana, najverovatnije se radi o tome da se osećate nesigurno, te da se bojite raskida.

2.Sanjate seks sa osobom istog pola

Ovo ne znači da imate homoseksualne želje. Ovakvi snovi najčešće ukazuju na to da morate više da volite i poštujete sebe. Ako ste bili isuviše kritični prema sebi u poslednje vreme, ili imate problem sa samopouzdanjem, moguće je da vaša psiha ovim putem poručuje da je vreme za malo samoljublja. Takođe, seks sa osobom istog pola u snovima može da predstavlja strah ili stid od neke vaše mane ili slabosti.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

3. Sanjate seks sa bivšim

Snovi u kojima završite u krevetu sa bivšim partnerom ne znači da ga i dalje želite, ili da ga niste preboleli. Ne hvatajte se za telefon i nemojte ga zvati, jer ovakvi snovi imaju više veze sa vašim novom odnosom, nego sa starim. Najverovatnije je reč o tome da se plašite da vaša nova veza ne krene u pravcu kao i prethodna, ili da ne proživite iskustva kakva ste imali sa nekadašnjim dečkom. Suština i najvažnija poruka ovog sna jeste da morate da nađete način da raskrstite sa prošlošću i oslobodite se tog tereta.

lepotaizdravlje.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.