Mesečni horoskop

Zdravstveni mesečni horoskop za maj 2017: Aspekti fizičkog i psihičkog zdravlja za svaki znak

Zdravstveni mesečni horoskop za maj 2017. godine:

Bik će tokom maja morati da bude vrlo oprezan, dok će Strelac pobediti stres i privući blagostanje! Evo kakvo zdravstveno i psihičko stanje predviđa Zdravstveni mesečni horoskop za maj 2017. godine

OVAN

Ovo je vrlo koristan period, jer vas vodi do pronalaska rešenja i do odgovora, ako ste imali nekih zdravstvenih problema. Možda ćete biti zabrinuti zbog svog izgleda i načina života i poraditi na poboljšanju. Tokom maja 2017. godine bićete optimistični, ali biće trenutaka nestrpljenja ili razdražljivosti, piše Tarot horoskop.

Savet

Nemojte brzati s odgovorima i iznošenjem stavova i mišljenja i budite smireni!

BIK

Ovo je još jedan mesec tokom kojeg morate obratiti više pažnje na svoju zdravstvenu situaciju. Sledeći mesec, Venera, planeta ljubavi, konačno završava svoj nepovoljni ciklus, a tada ćete biti u puno boljoj formi i dobro raspoloženje će prevladati. Zato za sada budite oprezni tokom maja 2017. godine, možda čak i više nego prethodnih meseci.

Savet

Pri rešavanju sukoba budite saosećajni i ljubazni! U ovom periodu neće biti lako nadmašiti konkurenciju.

BLIZANCI

Dobro je što Merkur, vladar Blizanaca, nastavlja direktnim hodom. Osećaćete se više svoji. Zatim, prisustvo Marsa u Blizancima donosi vam puno energije i u zadnjoj dekadi dobivate više vitalnosti od Sunca koje ulazi u vaš znak 20. maja 2017. godine. Ipak, sve to ne znači da možete biti bezbrižni. Mogli bi imati neočekivanih poteškoća i postoji opasnost od povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet

Izbegavajte potencijalno konfliktne situacije, rizik i nasilje. Nemojte gubiti smirenost i smisao za humor!

RAK

S Marsom i Saturnom na krajevima zdravstvenih kuća Raka, maj 2017. godine može donijeti više zdravstvenih poteškoća. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati ili pogoršati. Moguće su nezgode, upale, krvarenja i razne druge komplikacije. U zadnjoj dekadi stvari mogu postati ozbiljnije. Dobro se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte pretjerivati u bilo čemu. Sledite uputstvo lekara.

Savet

Ako nešto želite, postavite se diplomatski i budite diskretni!

LAV

Tokom maja 2017. godine bićete u odličnoj formi, dobro ćete izgledati i bićete optimistični.

Kratko putovanje ili izlet u prirodi leči dušu

Ipak, imajući na umu da je vladar bolesti Lava u opoziciji s Marsom, bilo bi mudro da se zaštitite, posebno u zadnjoj dekadi, kada je povećana mogućnost da dođe do upalnih procesa, kriza, infekcija, krvarenja, povreda i nezgoda.

Horoskop otkriva tajne njegovog srca: Ovan voli hrabre, a Škorpija tajanstvene žene…

Savet

Pročitajte dobru knjigu, idite na predavanja koja vas zanimaju, posjetite muzej ili otputujte na neko zanimljivo mesto!

DEVICA

U sve boljem stanju ste. Sunce, smešteno u Biku, pravi harmoničan aspekt s vašim natalnim Suncem, a Merkur, vladar Device, kreće direktnim hodom 3. maja i 15. maja ulazi u bolje polje. Uprkos tome osećaćete se pod pritiskom (s vremena na vreme situacija se može činiti jako napetom) i zato budite na oprezu.

Savet

Budite smireni, budni i najviše od svega, nemojte izgubiti smisao za humor!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

7 + eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.