Zdravstveni mesečni horoskop za maj 2017. godine:

Bik će tokom maja morati da bude vrlo oprezan, dok će Strelac pobediti stres i privući blagostanje! Evo kakvo zdravstveno i psihičko stanje predviđa Zdravstveni mesečni horoskop za maj 2017. godine

OVAN

Ovo je vrlo koristan period, jer vas vodi do pronalaska rešenja i do odgovora, ako ste imali nekih zdravstvenih problema. Možda ćete biti zabrinuti zbog svog izgleda i načina života i poraditi na poboljšanju. Tokom maja 2017. godine bićete optimistični, ali biće trenutaka nestrpljenja ili razdražljivosti, piše Tarot horoskop.

Savet

Nemojte brzati s odgovorima i iznošenjem stavova i mišljenja i budite smireni!

BIK

Ovo je još jedan mesec tokom kojeg morate obratiti više pažnje na svoju zdravstvenu situaciju. Sledeći mesec, Venera, planeta ljubavi, konačno završava svoj nepovoljni ciklus, a tada ćete biti u puno boljoj formi i dobro raspoloženje će prevladati. Zato za sada budite oprezni tokom maja 2017. godine, možda čak i više nego prethodnih meseci.

Savet

Pri rešavanju sukoba budite saosećajni i ljubazni! U ovom periodu neće biti lako nadmašiti konkurenciju.

BLIZANCI

Dobro je što Merkur, vladar Blizanaca, nastavlja direktnim hodom. Osećaćete se više svoji. Zatim, prisustvo Marsa u Blizancima donosi vam puno energije i u zadnjoj dekadi dobivate više vitalnosti od Sunca koje ulazi u vaš znak 20. maja 2017. godine. Ipak, sve to ne znači da možete biti bezbrižni. Mogli bi imati neočekivanih poteškoća i postoji opasnost od povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet

Izbegavajte potencijalno konfliktne situacije, rizik i nasilje. Nemojte gubiti smirenost i smisao za humor!

RAK

S Marsom i Saturnom na krajevima zdravstvenih kuća Raka, maj 2017. godine može donijeti više zdravstvenih poteškoća. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati ili pogoršati. Moguće su nezgode, upale, krvarenja i razne druge komplikacije. U zadnjoj dekadi stvari mogu postati ozbiljnije. Dobro se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte pretjerivati u bilo čemu. Sledite uputstvo lekara.

Savet

Ako nešto želite, postavite se diplomatski i budite diskretni!

LAV

Tokom maja 2017. godine bićete u odličnoj formi, dobro ćete izgledati i bićete optimistični.

Kratko putovanje ili izlet u prirodi leči dušu

Ipak, imajući na umu da je vladar bolesti Lava u opoziciji s Marsom, bilo bi mudro da se zaštitite, posebno u zadnjoj dekadi, kada je povećana mogućnost da dođe do upalnih procesa, kriza, infekcija, krvarenja, povreda i nezgoda.

Horoskop otkriva tajne njegovog srca: Ovan voli hrabre, a Škorpija tajanstvene žene…

Savet

Pročitajte dobru knjigu, idite na predavanja koja vas zanimaju, posjetite muzej ili otputujte na neko zanimljivo mesto!

DEVICA

U sve boljem stanju ste. Sunce, smešteno u Biku, pravi harmoničan aspekt s vašim natalnim Suncem, a Merkur, vladar Device, kreće direktnim hodom 3. maja i 15. maja ulazi u bolje polje. Uprkos tome osećaćete se pod pritiskom (s vremena na vreme situacija se može činiti jako napetom) i zato budite na oprezu.

Savet

Budite smireni, budni i najviše od svega, nemojte izgubiti smisao za humor!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.