Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za septembar 2019: Prolazna avantura za Škorpiju, Devica zdrava ko...

Mesečni horoskop za septembar 2019: Prolazna avantura za Škorpiju, Devica zdrava ko dren, Jarac u finansijskom škripcu

103
0
Mesečni horoskop za septembar 2019.
Mesečni horoskop za septembar 2019.

Mesečni horoskop za septembar ove godine je tu. Pogledajte ga u nastavku, piše sajt Horoskopski znakovi.

OVAN

Na početku meseca osećate veliki nalet energije koji će se proširiti i na drugu trećinu ovog perioda. Ipak,nećete moći da izdržite brzi ritam tako da ćete malo popustati sa aktivnošću u trećoj sedmici ovog meseca. Početak druge nedelje je idealan za sklapanje novih prijateljstava, pa je najbolje tada izlaziti i kretati se među nepoznate ljude. Ako ste u vezi osećate se pod pritiskom i pod stalnim nadzorom što će dovesti do osećanja napetosti i nelagode. Komunikacija će zbog toga biti otežana, i između vas i vašeg partnera će dolaziti često do brojnih nesporazuma kojima se ne nazire kraj. Nemojte da reagujete na sitne provokacije već zadržite smirenost, ljubav je oduvek bila igra nerava gde je pobednik onaj koji deluje najsmireniji. Kada je reč o zdravlju, situacija svakako ide na bolje. Iz dana u dan napredujete u svakom pogledu i uskoro ćete se osećati bolje nego ikada. Neke negativne misli morate da eliminišete iz vaše glave ako želite da na pravi način reagujete na probleme i na neke nepredviđene situacije koje ne možete da sprečite niti da ih zaustavite.
Mesečni horoskop za septembar 2019.
Mesečni horoskop za septembar 2019.

BIK

Sanjarite previše i vaše trenutne želje nisu baš u direktnoj vezi sa realnošću. Imate neke ciljeve koji su trenutno jako daleko od trenutnog stanja, smatrate da ste najbolji i nedostižni, a stvarnost je totalno suprotna od toga. Imaćete šanse da se spustite na zemlju posle jednog iskrenog razgovora sa vašim kolegama i vašim nadređenim. Ne budite površni i neiskreni prema voljenoj osobi, to ni vi ne volite, a ono što ne volite nemojte da radite drugima. Promena raspoloženja će vas pratiti tokom celog meseca, jednog dana ćete se osećati dobro i odmorno, a već sledećeg ćete biti depresivni i tužni. To je samo takav period i neće dugo trajati, tako da budite bez brige. Krajem meseca dobićete želju da preuredite vaš životni prostor. Neka promena vam je potrebna u životu, a ona ne mora da bude velika, dovoljno je da promenite samo neke detalje kako bi osvežili prostor u kome provodite dobar deo dana. Ovo će dovesti do toga da se osećate bolje i raspoloženije, a i imaćete dovoljno razloga da pozovete vaše prijatelje kako bi se družili.

BLIZANCI

Imate razumevanja za svakoga, ali nemate za one koji su dosadni i koji uporno pokušavaju da stupe u kontakt sa vama iako ste im više puta suptilno nagovestili da nemate nameru da se upoznajete sa njima i stupate u neke intimnije razgovore. Vama je potrebno vreme da nekoga upoznate i da ostvarite neki prijateljski odnos, a ne verujete baš u prijateljstvo između muškarca i žene. Vremena je sve manje za napredovanje na poslu, situacija je takva da nadređeni ne gledaju vaše rezultate i vaše poslovne uspehe, već gledaju svoj lični interes a tako bi i vi trebalo da postupate sa drugima, naročito prilikom iskrenog razgovora sa kolegama. Nemojte se previše truditi da ostvarite uspeh, već se potrudite da što manje radite, nemojte da budete lakoverni kao ranije i da svima pravite ustupke. Konačno je došlo vreme da skinete višak kilograma kojih već dugo planirate da se otarasite. Svesni ste da bez fizičke aktivnosti nije moguće toliko skinuti kilograme, ali nikako ne nalazite dovoljno vremena da budete aktivniji koliko bi trebalo. Da biste doterali liniju potrebno je barem sat vremena fizičke aktivnosti pet puta sedmično. Ovaj mesec je idealna prilika za to.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.