Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Nova ljubav za Ribu, Ovan uspešan na svim poljima, Vagi odličan poslovni period

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Mesec oktobar donosi značajne promene na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Saznajte šta vam je to horoskop spremio za mesec oktobar 2016. godine, piše wannabemagazine.com.

OVAN

Ljubav i veze

Oktobar za većinu Ovnova donosi poboljšanja u komunikaciji, što će svakako prijati svima onima koji su u vezi. Ovo je odličan period da govorite sa svojim partnerom o svim svojim problemima, zato što ćete oboje biti u mogućnosti da realno sagledate situaciju i shodno tome da rešite sve ono što vam smeta. Ono što može obeležiti naredni period za vas jesu promene koje ćete želeti da uvedete zajedno sa svojim partnerom u načinu svog života, te svega onoga što vas okružuje.

Oktobar nije dobar samo za zauzete, već je pogodan i za sve slobodne Ovnove. Odlično vreme da napravite korak ka tome da više ne budete sami i usamljeni, jer ćete imati dosta uspeha u pronalaženju novog, kvalitetnog partnera. Jedino pripazite na to da ne postanete opsednuti osobom koja vam se svidi, sve što je potrebno jeste da malo pritajite emocije u novim odnosima i sve će biti u najboljem redu.

devojka

Novac i karijera

Ono što će obeležiti oktobar za većinu Ovnova jeste pregovaranje, i to u svim sferama profesionalnog angažmana. Međutim, reč je o sasvim pozitivnim pregovorima i dogovorima, što će koristiti onima koji imaju već neke poslovne planove, ali i onima koji tek traže nešto za rad. Budite samo pripremljeni, neka vam organizacija bude besprekorna, jer će vam mnogo olakšati. Priklanjajte se svojim diplomatskim veštinama, jer će vas spasiti u mnogim konfliktnim situacijama sa kolegama i nadređenima.

Oktobar je mesec koji će vam doprineti dosta bolje finansije, nego što su to bile u prethodnom periodu, pa slobodno možete uložiti nešto višeu neki posao ukoliko ste planirali, a najbolje bi bilo da se ta ulaganja svode na nekretnine, jer vam dolaze vrlo povoljni dani za to.

Telo i duh

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ovo jedfintivno mesec u kojem će Ovnovi ostvariti mnogo uspeha na svim poljima. Budite što više uz svoju porodicu, prijatelje, jer će vam to dati još više snage i volje. Izgladite odnose sa prijateljem ili bliskom osobom sa kojom niste u poslednje vreme govorili, te učinite da zaista ovo bude jedan lep oktobar za pamćenje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.