Dnevni horoskop za 15. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 15. septembar 2020.

Mesečni horoskop za avgust 2020: Stigao nam je i najtopliji mesec u godini. Možda ste očekivali da će biti miran i bez turbulencija, ali prevarili ste se! Očekuju nas burne promene, posebno kada je karijera u pitanju. Doći će do životnih promena za sve pripadnike zodijaka. Saznajte šta vam avgust donosi na polju ljubavi saznajte šta vas čeka na poslovnom planu i otkrijte šta je ono na šta treba posebno da obratite pažnju, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Za Ovnove ovo će biti dinamičan mesec pun događaja. Naići ćete na nerazumevanje od strane partnera, pa je najbolje da iskreno porazgovate o svemu što vas muči. Budite u pripravnosti i ne ulazite u dublje rasprave sa partnerom, jer vam to donosi negativne emocije. Ako niste spremni na kompromis, razmislite da li vaša veza ima budućnost. Do kraja meseca, situacija će se stabilizovati i moći ćete da ostvarite slobodniju i opušteniju komunikaciju. Slobodni Ovnovi spremni su da uplove u novu romansu. Imaćete više ponuda za to, a na vama je odaberete najbolje. Budite pažljivi, jer lako možete biti izigrani.

Mesečni horoskop za septembar 2020. Rak mora da uzme stvari u svoje ruke, Lavovima nesuglasice na polju ljubavi, Devica bi da pokrene posao, Vagu ogovaraju na poslu,

Što se tiče posla, ovog meseca možete da očekujete saradnju sa novim partnerima i očekujte da će se vaš biznis razvijati u dobrom pravcu. Sve što je vezano za strane zemlje ovog meseca treba prihvatiti, jer ćete imati uspeha na tom putu. Možda ćete raditi preko interneta ili će partneri biti iz inostranstva. U drugoj polovini avgusta očekujte važne poslovne pozive, ali i moguće finansijske poteškoće. Imaćete nepredviđene troškove, ali ćete uspeti da regulišete sve obaveze, uz pomoć saradnika ili porodice. Atmosfera na poslu stvara vam pritisak, jer će se od vas očekivati mnogo više nego do sada.

Pripazite na ishranu i pokušajte da se zdravije hranite. Moguće je da se kilogrami nagomilavaju zbog nezdrave i brze hrane.

Mesečni horoskop za avgust 2020: Lavu cveta posao, Jarcu veza na testu, Blizanac treba da se čuva povreda
Mesečni horoskop za avgust 2020: Lavu cveta posao, Jarcu veza na testu, Blizanac treba da se čuva povreda

BIK

Zauzete Bikove očekuje lep period u ljubavnim odnosima. Težili ste ka stabilizaciji i učvršćivanju odnosa i konačno je došao taj period. Sada je vreme da se opustite i da uživate u lepim trenucima sa partnerom. Isplanirajte kraće putovanje ili romantični vikend, to će vam itekako prijati. Krajem avgusta moguće su svađe sa partnerom oko finansija, ali ove svađe su prolaznog karaktera. Slobodni Bikovi takođe mogu da otpočnu stabilnu i dobru vezu. Naići ćete na osobu koja će vas privući i za koju smatrate da je sudbinska. Zvezde su vam u ljubavi naklonjene i ovaj period će značajno uticati na buduće odluke.

Ova mesec dobar je i za poslovne poduhvate. Nastavite istim tempom kao i do sada, jer ćete uspeti da odradite sve što se od vas očekuje. Nemojte prihvatati više posla nego što možete da odradite, jer bi to bio neodgovaran potez sa vaše strane. Finansije se poboljšavaju, pa iskoristite ovaj period da uštedite novac i da izmirite sve račune i dugove. Obratite pažnju na prepiske, moguće je da će doći do greške. Atmosfera na poslu je vrlo pozitivna, radujete se što konačno možete da se oslonite na svoje kolege. Očekujte pomoć od njih, baš u trenucima kada vam je to najpotrebnije.

Obratite pažnju na to kakvu hranu jedete, moguće je da ćete pokvariti stomak.

BLIZANCI

Blizanci će na početku meseca osetiti potrebu da se osame i da budu slobodni. To može dovesti do žustrih svađa i do nelagode partnera koji sumnja u vašu vernost. Strasti će se stišati do polovine avgusta, a onda ćete ponovo moći da poboljšate komunikaciju. Mnogi Blizanci će u ovom periodu rešiti da okončaju brak ili vezu, jer se ne osećaju dobro u tom odnosu. Reakcije mogu da budu ishitrene, pa je dobro da pre svega razmislite i ne prenagljujete sa odlukama. Slobodni Blizanci imaju priliku da upoznaju interesantne osobe, kako na poslu, tako i u noćnom provodu. Moguće je da će vam se svideti osoba iz inostranstva, koja živi daleko od vas. Razmislite da li ste uopšte spremni na vezu na daljinu.

Fokusirani ste da odradite sve što ste zacrtali i bićete pod stresom zbog toga. Niste dovoljno motivisani i jedva čekate dane odmora. Izdržite još malo, jer vas uskoro očekuju lepi dani u kojima neće biti toliko briga. Nemate mnogo elana da radite, pa je dobro da odvojite par dana i da napunite baterije, kako biste uspeli da uradite sve što se od vas očekuje .Očekujte da u avgustu bude prilika za nova poznansta, ali i za nove poslovne saradnje. Iskoristite ovu energiju da stvorite nove kontakte i da razmenjujete ideje. Krajem meseca očekujte finansijski dobitak ili povećanje plate. To je odličan način da budete više motivisani na poslovnom planu. Vreme je da se vratite u formu i da ponovo budete aktivni u poslovnoj sferi.

Čuvajte se povreda. Nesmotrenost može dovesti do slučajnog udarca ili posekotina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.