Mesečni horoskop za april 2020: Saznajte šta očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca
Mesečni horoskop za april 2020: Saznajte šta očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca

Mesečni horoskop za april – evo šta očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strelca!

Tokom aprila osetićemo snažnu energiju jer Mars ulazi u znak Bika i u njemu će ostati sve do 17. maja 2020. godine, piše Lovesensa.

Ovo će naročito uticati na naše samopouzdanje i strast prema ostvarenju ambicija, ali i će se negativno odraziti na ego koji može biti povećan i učiniti da pomislimo da možemo više nego što zaista možemo.

Ego je najveća zamka, čini da se osećate dobro, ali negativno utiče na različite odnose sa drugim ljudima, na ostvarenje ciljeva i planiranje. Ipak asertivni Mars u Biku pomoći će da saznamo nešto više o sebi samima i da se posvetimo isceljenju negativnih stanja našeg bića.

Mlad Mesec u znaku Ovna 18. aprila donosi šansu da završimo započete poslove i uradimo nešto dobro i novo za sebe.

Krajem aprila, preciznije 21. aprila, očekuje nas trigon Marsa i Plutona koji nas pokreće da više razmislimo o svojoj svrhi, našem doprinosu ovome svetu i svojoj autentičnoj prirodi.

Evo šta mesečni horoskop za april predviđa rođenima u znaku Vage, Škorpije i Strelca:

VAGA

Moguće je da vas očekuje veridba ili neka nova ljubavna situacija koja će odnos sa partnerom podići na viši nivo. Na poslu su moguće nove saradnje, partnerstva i potpisivanje ugovora.

Nove ponude i mogućnosti na poslu doneće i bolju finansijsku situaciju. Iako je važno razmišljati i planirati unapred, prevelika odgovornost može doneti i bespotrebne brige. Pokušajte više da se opustite.

ŠKORPIJA

Fokusirate se na karijeru. Uprkos vašim naporima, neodgovornost kolega i članova tima dovešće do velikih greški. Loša komunikacija još više će zakomplikovati probleme.

Očekuje vas neslaganje sa partnerom, ali sada treba da budete mudri – prisetite se prethodnih situacija i pokušate iz njih da izvučete pouku. Rasprave sa partnerom mogu ovoga puta biti vrlo rizične. Trudite se da u svakoj situaciji pronađete kompromis.

STRELAC

Zabava i društevene aktivnosti sa najboljim prijateljima ulepšaće vam ovaj mesec. Imate sjajnu komunikaciju, a jedan razgovor doneće neočekivano dobre vesti.

Na poslu vas očekuju dobre peomene, kao i velika obećanja. Ali, budite sigurni šta potpisujete i šta obećavate, jer postoji rizik od manipulacije.

Osećate se dobro i vrlo ste raspoloženi – april će doneti poboljšanje na mnogim poljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.