Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za septembar 2016: Mesec strasti za Vodoliju, Bik i Strelac se zaljubljuju na poslu

VAGA

Tokom septembra većina planeta se nalazi u istočnom delu vaše natalne karte tako da je sada idealan momenat da shvatite šta zaista želite u životu i da hrabro počnete sa ostvarivanjem svojih želja. Vaša sudbina je u isključivo u vašim rukama, a Jupiter ulazi u vaš znak krajem meseca što će vam doneti dodatno samopouzdanje i mnogo dobrobiti.

Usamljene Vage mogu da očekuju da će svoj emotivni status promeniti u poslednoj nedelji septembra. Većina tih veza će od starta biti vrlo ozblijne, čak mnogo stabilnije od onih ”uhodanih” čemu je direktan ”krivac” planeta Mars.

Mnoge Vage koje su u stabilnoj vezi mogu da očekuju da će stupiti u brak, a pripadnici ovog znaka koji već imaju supružnika uživaće u strastvenim momentima. Ukoliko planirate potomstvo, ovo je odlično vreme da realizujete svoj naum.

par

ŠKORPIJA

Pomračenje Sunca 1. septembra i pomračenje Meseca 16. septembra imaće vrlo pozitivan uticaj na vaš emotivni život. Naročito pomračenje Meseca koje će dodatno učvrstiti vašu postojeću vezu. Međutim, vi ćete do 7. septembra biti prilično hladni i rezervisani prema partneru. Posle ovog datuma postaćete vrlo romantični i osećaćete se bezbrižno.

Slobodni muškarci rođeni u ovom znaku pokušaće da spoje posao i ljubav. Pokušaće da pronađu uticajnu osobu koja bi mogla da im pomogne u profesionalnom razvoju i napretku u karijeri.

Škorpije u braku bi mogle da uživaju sa supružnikom ako mu mnogo ne zanovetaju i prihvate ga onakvim kakav je. Pošto će ovog meseca sve prštati od strasti, vrlo je moguće da će doći do (ne)planirane trudnoće.

STRELAC

Pripadnicima ovog znaka je neophodno da budu mentalno jaki i emocionalno stabilni tokom septembra, jer im slede radikalne promene. No, ne plašite se jer će sve na kraju biti u najboljem redu. Vaša vladajuća planeta prelazi u znak Vage, što će vam omogućiti da vam ljubavni život bude mnogo bolji nego u prethodnom periodu.

Solo Strelčevi bi novu ljubav mogli da pronađu na poslu ili preko društvenih mreža. Potreban vam je snažan i uticajan partner i daćete sve od sebe da takvog i nađete. Međutim, posle prve nedelje veze možda će se ispostaviti da vaša nova ljubav nije onakva kakvom ste je zamišljali. Da bi veza opstala neophodno je da partnera prihvatite onakvim kakav on jeste.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Pripadnici ovog znaka u ozbiljnoj vezi mogu da očekuju vrlo romantičan period tokom ovog meseca. To se takođe odnosi na Strelčeve u braku koji će uživati u harmoničnom odnosu sa svojim supružnikom, a zvezde pokazuju da je ovo odlično vreme ako priželjkujete da ostanete u drugom stanju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.