Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za septembar 2016: Mesec strasti za Vodoliju, Bik i Strelac se zaljubljuju na poslu

RAK

Septembar će biti prilično zanimljiv i izazovan za pripadnike ovog znaka, tako da bi bilo dobro da se naoružate emocionalnom snagom i da budete fleksibilniji kako biste dobili željeni ishod. Uglavnom će se sve vrteti oko emotivnih i porodičnih odnosa, a neke od vas bi mogli da iznenade događaji u trećoj dekadi meseca.

Rakovi u stabilnoj vezi ili braku mogu da očekuju brojne romantične trenutke sa svojim partnerom. Bićete poprilično posvećeni porodici i društvenim dešavanjima. Moguće je da će pojedini Rakovi promeniti mesto stanovanja ili će renovirati postojeće.

Kraj meseca donosi brojne promene u emotivnim odnosima. Dok će oni u stabilnim vezama ostvariti neverovatno harmoničan odnos, Rakovi kojima ne cvetaju ruže u vezi će se premišljati da li da ostanu ili odu, a konačnu odluku će svakako doneti do isteka septembra. U svakom slučaju, ovo nije dobro vreme za planiranje potomstva.

par

 

LAV

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku biće pod snažnim uticajem pomračenja Sunca 1. septembra, odnosno pomračenja Meseca 16. septembra, što bi moglo da se veoma odrazi na postojeće partnerske odnose, odnosno da ih poljulja. Naročito će finansije igrati veliku ulogu u bračnim odnosima. Stabilne veze će se održati u ovom periodu dok će se okončati one koje nisu ni bile naročito uspešne.

Slobodnim Lavovima će tokom ovog meseca na pameti više biti dobar provod i avanture neko ozbiljna veza, za šta će imati više nego dovoljno prilika. Žene Lavice treba da povedu više računa o svom intimnom zdravlju, jer bi moglo doći do neplanirane trudnoće.

 

DEVICA

Tokom septembra pucaćete od samopouzdanja i magnetski ćete privlačiti sve oko sebe. Ovo se pogotovo odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Međutim, većina Devica u ovom periodu neće razmišljati o ozbiljnoj posvećenosti partneru već će im zabava i površne veze biti prioritet. U svakom slučaju, imaće dovoljno prilike da ostvare svoje zamisli.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

S druge strane, Device koje su u ozbiljnoj vezi ili braku osetiće snažan uticaj pomračenja Meseca 16. septembra. Mnogi odnosi biće stavljeni pod lupu, tako da ovo nikako nije dobar period za planiranje potomstva. Mogući su konflikti, ali će se za većinu parova ovaj period dobro završiti tako da već krajem meseca mogu da očekuju ljubavni odnos prepun harmonije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.