Home Mesečni horoskop Ljubavni horoskop za jul 2016. godine: Škorpijama divan mesec, Ovnovima i ne...

Ljubavni horoskop za jul 2016. godine: Škorpijama divan mesec, Ovnovima i ne baš…

18203
0
Dnevni horoskop za 10. avgust 2016

Ljubavni mesečni horoskop za jul 2016. godine Škorpijama donosi jako lep i prijatan mesec, Ovnovima uzdržanost, Blizancima lepo raspoloženje i ljubav… Pročitajte šta vas čeka u julu 2016…

 

Ovan

Jun baš i nije umeo da vas obraduje kada je ljubav u pitanju, ali je jul taj koji vam donosi lepe događaje na emotivnom planu. Ono što je najbitnije, jeste da ljubav dolazi na vaša vrata. Slobodni Ovnovi dolaze u mesec kada se stvaraju uslovi i mogućnosti da upoznaju potencijalnog partnera.
Ljubavni mesečni horoskop za jul 2016. godine
Ljubavni mesečni horoskop za jul 2016. godine
Ponašanje koje vam je svojstveno, sposobnost da budete dominantni u komunikaciji, kao i pristojnost i ljubaznost koje iposedujete, učiniće da privučete osobu koja će vam se dopasti. Samo pazite zbog čega će vas privući, ako su neke nerealne činjenice i stvari onda odmah odustanite, međutim, ukoliko uvidite istinske vrednosti u toj osobi, onda vas očekuje zanimljiva i kvalitetna veza. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7] Zauzeti Ovnovi će se ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađete zbog čega je nastala ta blokada, kako ne biste upali u emotivnu krizu i probleme sa partnerom koji vam nisu potrebni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.