ŠKORPIJA

U odnosu sa voljenom osobom prolazite kroz različite emotivne faze. Odišete pozitivnim raspoloženjem i delujete vrlo maštovito, na takav nacin podstičete svog partnera na različite ljubavne igre. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju ili da ugodite nečijim potrebama, čini Vas izuzetno poželjnom osobom. Važno je da očuvate granice dobrog ukusa u ljubavnom odnosu, ali i da iskažete svoja osećanja na nesvakidašnji i originalan način. Ukoliko ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti u Vama podstiču vrele strasti i osećaj prijatnosti u društvu osobe koja deluje inspirativno.

Ljubavni horoskop od 20. juna - 03. jul 2016
Ljubavni horoskop od 20. juna – 03. jul 2016

Prepustite se ljubavnom zadovoljstvu i uživajte u stvarima koje predstavljaju lepši deo stvarnosti. Uživajte u novim događajima i u nečijem društvu, nema razloga da postavljate pogrešna pitanja.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Jarcem, Bikom i Vagom. Budite oprezniji: 17, 18, 24. i 27. juna.

Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.