MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017. Ovnove čeka dinamičan mesec, Bikovi traže ljubav preko neta,  Blizanac mašta o boljem životu,  Rakovi puni energije,  Lavove čeka izazov, Devica napreduje na poslu, Vage šarmiraju…

Škorpijama je ljubav na prvom mestu, Štrelčevi da očekuju neočekivano, Jarčevima šansa za novu ljubav, Vodolija drži stvari u svojim rukama, Ribe čekaju odlične poslovne prilike

OVAN

Ovnovima će mesec april biti veoma dinamičan, buran, ispunjen događajima, ali i trzavicama, brigama, konfuzijom. I pored očekivanih prepreka, ovo će biti odličan period za nove poduhvate.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.
MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.
POSAO

Na poslovnom planu vas očekuju značajne promene. Moguća je čak i promena posla, ili celokupnog plana poslovanja.

Najbitnije je da ne budete preterano neodlučni, već da donesete određenu odluku i držite se zacrtanog plana. Imaćete dovoljno izdržljivosti i snage da nekako prokrčite sebi put i savladate prepreke, piše astrosudbina.com.

Nakon 15. aprila, bura počinje da se stišava, više nećete po ceo dan jurcati, broj obaveza će se smanjiti, delom zahvaljujući tome što ćete i sami postati pragmatičniji i fokusiraniji na finansijski napredak.

Što se tiče finansija, neke vaše stare greške mogu isplivati i napraviti vam dodatne troškove. Ali imaćete priliku da popravite stvari zauzimanjem nove strategije. Osim toga, ovog meseca će vaše ranije investicije početi da se isplaćuju. Sve u svemu, april je mesec kada će se vaši potezi u proteklih par meseci konačno konkretno odraziti.

LJUBAV

Na ljubavnom planu vam dolazi podjednako buran, ali ne toliko zadovoljavajuć period. Ukoliko ste u vezi, moguće su trzavice ili neki događaj koji će zadati udarac vašem odnosu. Šta god da se dogodi, znajte da se spona koja vas veže neće prekinuti, bilo da uspete da izgladite odnose, ili rešite da odustanete. Ipak, stvari će delovati apsolutno crno – belo, pošto će se veze Ovnova u aprilu ili krunisati brakom / trudnoćom, ili okončavati raskidom / razvodom. Neće biti sredine. U celom tom komešanju strasti neće nedostajati. Pred vama je i seksualno veoma uzbudljiv mesec.

ZDRAVLJE

April ovnovima donosi prilično dobro zdravstveno stanje. Ali to što se odlično osećate ne znači da treba da zapostavite svoje zdravlje. Iskoristite period ove dobre energije da dodatno unapredite kvalitet svog života, kako vas nevolje ne bi sačekale negde iza ćoška. Vi sami najbolje znate šta su vam slabije tačke. Pozabavite se s njima, sad kad nemate drugih zdravstvenih problema.

Izbegavajte zakazivanje bilo kakvih većih hirurških zahvata u ovom periodu i jedite više raznovrsnog povrća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.