Home Mesečni horoskop Horoskop tokom vladine Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do...

Horoskop tokom vladine Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2019. godine

113
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Horoskop tokom vladine Strelca: Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, pišu Večernje novosti.

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Planetarni aspekti najavljuju značajne promene. U izgledu je ozbiljna preraspodela posla. Na udaru je reorganizacija finansija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili da je u pitanju stvar vašeg novčanika, efekat je isti. Ukoliko budete očekivali pomoć ljudi koji vam se navodno dive, razočaraćete se. Strategiju gradite isključivo na ličnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđi hvalospevi, jer kada vam bude najpotrebnije shvatićete da ste računali na osobe koje vam ne mogu pomoći. Ljubav Da biste bezbolno prevazišli teškoće u ovom periodu neophodno je da upotrebite svu lukavost koja vama nije jača strana. Sve što otpočnete početkom ovog perioda ima mogućnost da potraje duže nego što planirate. Ne bi bilo loše da u sve svoje planove koji se tiču ljubavnih odnosa uračunate aspekt koji predstavlja zablude, laži i prevare. Da li ćete biti žrtva ili počinilac, na vama je da se opredelite i u skladu s tim postupite. Zdravlje Nesanica.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao Očekuju vas susreti sa interesantnim ljudima koji imaju sjajne ideje. Sve do kraja ovog perioda, na neki način, vaš potencijal je u oblacima i planovima. Sve vam je jasno, razaznajete putanju kuda bi bilo dobro da nastavite dalje, ali tek kasnije će doći pravo vreme za realizaciju vaših ideja koje, mora se priznati, ovih dana mogu biti i genijalne. Spremite se na akciju, jer prave rezultate ćete videti tek kada zasučete rukave i s reči pređete na delo.
Horoskop tokom vladine Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2019. godine
Horoskop tokom vladine Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2019. godine
Ljubav Ovi dani obećavaju emotivna uzbuđenja. Odličan je trenutak za realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ne očekujte mnogo jer vam predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja. Ovo je razlog zbog koga ćete se, do kraja narednog perioda, osetiti pomalo izdano, ali ako budete strpljivi iz prolaznog zahlađenja ćete izaći kao pobednik. Zdravlje Umereno sa slatkišima.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Ovih dana ćete se baviti završavanjem svega što ste u proteklom periodu propustili da obavite, kako na poslu, tako i kod kuće. Osim toga, sporazume lako postižete s partnerima i kolegama, a solidarnost i timski rad napreduju, a vi u kompletnom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Ceo period vam može delovati prilično napeto, ali to je zbog toga što ste svesni da je ovo, na neki način, vaših pet minuta na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete fokusirali baš na svaki detalj. Ljubav Sve oči su uprte u vas. Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju sa osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za kvalitetan odnos i ozbiljnu vezu. Zdravlje Čuvajte se infekcija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.