Home Mesečni horoskop Horoskop tokom vladavine Vage: Saznajte šta vas očekuje od 23. septembra do...

Horoskop tokom vladavine Vage: Saznajte šta vas očekuje od 23. septembra do 22. oktobra 2019. godine

171
0
Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.

Horoskop tokom vladavine Vage: Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, piše astrolog Suzana Ban za Večernje novosti.

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Do kraja tekućeg meseca očekuje vas ozbiljan rad, nakon toga osetan je pad energije, potreba da se obaveze podele i potraže partneri u poslu. Nekima ovaj period donosi veliko razrešenje, ali samo pod uslovom da u svemu učestvuje treća osoba kao neko ko donosi poslednju reč. Očekujete podršku od osoba na koje bezrezervno računate, ali oni vas napuštaju u pogrešnom trenutku. Poslovna zavrzlama može da prouzrokuje materijalnu štetu koja će, kratkotrajno, uzdrmati samopouzdanje. Ljubav Ovih dana zvezde vam nisu naklonjene za ljubav. U izgledu su ozbiljne rasprave sa voljenom osobom. Od vas se očekuje podrška koju vi trenutno niste u stanju da pružite. Nakon svađe sledi kratkotrajno olakšanje, a posle toga iznova komplikovanje odnosa. S jedne strane, potpuno ste se usredsredili na partnera, s druge, kao da vas niko ne čuje i ne razume. Veliku tenziju možete da ublažite ukoliko voljenu osobu navedete da prva povuče potez. Zdravlje Bolovi u leđima.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao U izgledu je osetan priliv energije. Prati vas pozitivan trend u svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, a solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Iako vam sve ovo može delovati prilično napeto, morate biti svesni da je ovo vreme vaših malih pobeda na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete opterećivali svakim detaljom. Držite se prioriteta.
Horoskop tokom vladavine Vage
Horoskop tokom vladavine Vage
Ljubav Imate potrebu da se ušuškate pored nekog ko bi vam dao sigurnost i udobnost. Čak i ako se u potpunosti pripitomite veliki su izgledi da vas voljena osoba iznenadi i istupi sa zahtevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze. Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako bi to vama, u prvom momentu, delovalo kao gubitak. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro. Zdravlje Nervoza.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Sve vam je na dohvat ruke, ali vam je u proteklom periodu sve nekako za malo izmicalo. Bez obzira na to vi utehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji vam može izazvati osoba s kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za zabavu i provod. Posvetite se poslu i ne plašite se grešaka. Do kraja ovog perioda možete ostvariti značajan dobitak. Ljubav Odlično vreme za ljubav i romantiku kao i za avanture s decom i voljenim osobama. Otvaraju se novi horizonti, moguće je putovanje i to u društvu prijatelja s kojima delite ista interesovanja. Ako tražite ljubav, ovaj period je savršen za to i sva je prilika da na nekom putu ili kratkotrajnom odmoru možete upoznati osobu veoma prijatnog izgleda koja dolazi iz daleka, moguće inostranstva. Zdravlje Čuvajte pluća.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.