Home Mesečni horoskop Horoskop tokom vladavine Ovna: Saznajte šta vas očekuje od 21. marta do...

Horoskop tokom vladavine Ovna: Saznajte šta vas očekuje od 21. marta do 20. aprila 2020. godine

311
0
Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna
Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna

Horoskop tokom vladavine Ovna: Pročitajte šta vas u narednom periodu čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, piše astrolog Suzana Ban za Večernje novosti.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Trenutak je da svoju brzopletost i dinamičnost svedete na minimum i ovo vreme iskoristite za odmor. Očekuje vas mnogo komunikacije i interakcije s ljudima iz okruženja, a najpre sa prijateljima s kojima sarađujete. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to jedini način da dosegnete cilj koji ste zacrtali. Budite oprezni i dvaput proverite svaku informaciju kako ne biste skliznuli izvan zakona. Nekima od vas, u ovom periodu, prete kazne i problemi sa zvaničnim licima, a možda i iskušenje da se izložite bespotrebnom riziku misleći da se sve dešava nekom drugom. Odnosi u porodici su napeti. Glavni razlog tome je to što ste primorani da čekate, a najgore od svega je što ne znate do kada i šta. Da biste izdržali ovaj drastični pad životnog tempa i izbegli napade nervoze i besa neophodno je da osmislite na koji način ćete fizički izbacivati višak energije, pa makar to bilo udaranje pesnicama u jastuk. Pojačajte imunitet redovnim i kvalitetnim snom.
Horoskop tokom vladavine Ovna: Saznajte šta vas očekuje od 21. marta do 20. aprila 2020. godine
Horoskop tokom vladavine Ovna: Saznajte šta vas očekuje od 21. marta do 20. aprila 2020. godine

BIK (21. 4 – 21. 5)

Situacija u kojoj ste se našli navodi vas da sve intenzivnije razmišljate o tome da li je za vas bolje da život uzmete u svoje ruke i da karijeru nastavite samostalno. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se veoma ponositi svojom pozicijom. Bez obzira na to na kom ste položaju, da li ste primorani da radite ili ste se povukli u izolaciju, postoje obaveze koje samo na vas čekaju. Možda imate u okruženju stare ljude kojima ste neophodni ili nekog ko je iznemogao. Povoljna astrološka slika ukazuje na to da ovih dana imate dara da s osmehom na licu delite ne samo pomoć, već i optimizam, i to svakome kome je neophodan. Sve ovo ne znači da je preporučljivo da se nesmotreno izložite zdravstvenom riziku. Doduše, vi i niste neracionalna osoba, pa je ovakav savet za vas važan samo u smislu da iz najboljih namera, nehotice, ne ugrozite osetljive ljude iz okruženja. Imunitet vam je na zavidnom nivou, naročito ako ste psihološki spokojni, a to je sigurno jedino ako su frižider i novčanik puni.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Za vas situacija u kojoj smo se našli postaje nesnosna. Pod velikim ste pritiskom, osećate se preopterećeno. Obuzima vas velika pospanost i malaksalost, pa vas to plaši. Vodite računa, nalazite se u periodu koji je za vas prilično rizičan, ali ne samo na zdravstvenom planu. Prvenstveno je neophodno da se usporite, primirite i kvalitetno odmorite. Brzopletost može da vas košta, naročito ako se prepustite mračnim mislima i pesimizmu. Ukoliko ste u izolaciji, vreme ćete najlakše “ubiti” čitanjem laganih sadržaja i komunikacijom preko društvenih mreža. Ipak, sačuvajte zdrav razum, jer vas teorije o zakulisnim radnjama i velikim zaverama mogu značajno poremetiti. Drugim rečima, skloni ste iluzijama i pogrešnom zaključivanju, pa je za vas najpametnije da ovaj period na neki način prespavate i pažljivo izaberete s kakvim ćete osobama kontaktirati. Što se tiče zdravlja i imuniteta, pored vitamina, ishrane i suplemenata, neophodno je da vam je duša socijalno uključena i nikako usamljena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.