Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2016: Mesec užurbanosti za Vodoliju, Blizanac...

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2016: Mesec užurbanosti za Vodoliju, Blizanac u ljubavnoj dilemi, Lava hoće i posao i pare

130
0

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2016: Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Iako su mnogi sumnjičavi prema njima, nebrojeno puta su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta čeka svaku osobu u sutrašnjici

Svaka ciganska karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob u mesecu pred nama, piše mojastrolog.rs.

OVAN

Misao – Čežnja – Poruka

LJUBAV: Ako mnogo sedite, razmišljate i kalkulišete na koji način da se pokrenete prema simpatiji, verovatno ćete ili ostati kratkih rukava ili ćete nepotrebno odugovlačiti početak nekih konkretnijih dešavanja. Umesto da čeznete za lepim stvarima, budite aktivniji prema osobi koja vam se sviđa, pošaljite poruku, pozovite. Možete na pozitivan način biti iznenađeni razvojem situacije. Ako ste u vezi ili braku, topao savet je da malo smanjite svoje aktivnosti na društvenim mrežama, jer to partnera izuzetno iritira. Sem sitnih iskakanja zbog ljubomore, za veze bi ovo trebao da bude solidan mesec. POSAO: Svesni ste da su vam potrebni novi saradnici ili pokretanje postojećih poslova u nešto drugačijem pravcu pa ćete se truditi da uvedete novine u poslovanje, a tragaćete i za kreativnim idejama i novim rešenjima za stare probleme. Prvi deo meseca će biti statičniji, sa manje poslovnih šansi, ali i sa mirnijom situacijom u svakodnevnom poslovnom okruženju. Drugi deo novembra donosi povremenu napetost i žurbu, borbu sa rokovima, ali vam u isto vreme daje i konkretnije rezultate, naročito u finansijskom smislu. ZDRAVLJE: Smanjena fizička aktivnost i loša ishrana dovešće do problema sa kičmom i mišićima. dnevni horoskop za 31. oktobar 2016.

BIK

Neprijatelj – Tuga – Pismo

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, nikako ne bi valjalo da se tokom ovog perioda uplićete u nešto tajno, pa makar to bila i samo zanimljiva komunikacija i razmena poruka. Postoji mogućnost da partner prati šta radite ili da će to doći do njega posredstvom treće strane. Slobodni će biti privučeni osobom sa kojom će imati dobru komunikaciju i razumevanje. Pre nego što se upustite u nešto ozbiljnije ili poklonite svoje srce, trebalo bi prvo proveriti da li je druga strana u potpunosti emotivno slobodna. Mogli biste saznati neke stvari o njoj koje vam se ne dopadaju. POSAO: Napredak vam neće doći lako, biće potrebno mnogo izmena postojećih planova i nećete u potpunosti biti zadovoljni finansijskom situacijom. Ipak, otvorene su vam nove saradnje i poslovi, naročito u prvoj i trećoj dekadi ovog meseca. Sredina meseca može doneti stagnaciju u kolegijalnim odnosima i neku formu konkurencije od onih koje smatrate bliskim saradnicima. ZDRAVLJE: Generalno – pad imuniteta i sklonost povređivanju, a pojedinim Bikovima stoji mogućnost operativnih zahvata i boravka u bolnici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.