Dnevni horoskop za 18. april 2019

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2018: Saznajte kakva vam uzbuđenja i iznenađenja predstoje na kraju zime i samom početku proleća, piše Moj astrolog.

OVAN

PUTOVANJE- PORUKA- BOLEST

Ljubav

Mart Ovnovima u vezama i brakovima donosi pokretanje pitanja koja su bitna ili za opstanak ili za razvoj vašeg odnosa. Neće uvek biti lako usaglasiti se, ali je neophodno da sve ono što postoji kao potencijalni problem rešite tokom ovog meseca. Usamljeni Ovnovi će se, bar sudeći po kartama, prilično dobro provesti tokom marta. Možda imate malo prostora za ostvarivanje nečeg trajnijeg, ali zato imate više nego dovoljno dobre volje da uživate u svakom danu! Tokom celog meseca uživaćete u podsticajnim kontaktima sa suprotnim polom – za vas je ova zima zvanično završena i počinje ljubavno proleće!

Posao

U poslovnom segmentu ćete biti aktivni kao nikada do sada. Jedini problem jeste što se možete u neke dogovore ili poslove „zaleteti“ a da niste dovoljno promislili o svemu, ili se niste potrudili da do kraja pročitate ugovor….znate ono – čak i najsitnija slovca….Dosta dobro će proći i oni Ovnovi koji su često na poslovnim putovanjima ili koji sarađuju sa inostranstvom. Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti više nego dobri, samo je problem što će vam novac često samo „prolaziti“ kroz ruke…

Zdravlje

Starijima su mogući češći problemi sa kostima, ekstremitetima ili žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ako ste sportista, vodite računa da se ne povredite.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2018

BIK

NEŠTO NOVCA- NEISKRENOST- LJUBAVNIK

Ljubav

Karte kažu da niste onemogućeni po pitanju emocija, ali da biste trebali da dobro razmislite da li svoju pažnju poklanjate pravim osobama. Ukoliko vas ne brine trajnost i stabilnost odnosa u koji ulazite, niti iskrenost osoba sa kojima želite da otpočnete neku priču, onda možete da se opustite i da uživate. Znači, ovog meseca je malo verovatno da ćete pronaći onog pravog ili onu pravu, ali ćete zato moći da priuštite sebi povremene kontakte sa onima koji vas istinski seksualno privlače. Eventualno bi sam kraj meseca mogao da donese neku značajniju priču. Zauzeti Bikovi neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

Posao

Ne baš tako povoljan mesec, sudeći po kartama. Finansijski dosta komplikovan, sa velikim troškovima i odlivom novca, a nećete moći ni da se pohvalite nekom preteranom poslovnom stabilnošću. Šta više, smatraćete da odnos drugih prema vama nije fer i korektan i da ste nepravedno nekako u zapećku.Povedite računa u odnosu sa kolegama i poslovnim saradnicima, vi se trudite da budete iskreni i otvoreni, ali sa druge strane – ne računajte da će drugi biti takvi prema vama. Dosta konfuzije.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, sa urogenitalnim traktom, mogućnost za virusne i bakterijske infekcije. Sve u svemu – dosta nestabilan mart po pitanju zdravlja…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.