Horoskop po ciganskim kartama za mart 2017
Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna 2017

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2017: Ciganke gatare su od davnina poznate po svojoj umešnosti da proriču sudbinu gledanjem u karte, a tu veštinu su zadržale do dana današnjeg. Saznajte šta vas očekuje prema njihovim predviđanjima u martu 2017, piše Moj Astrolog.

OVAN

ISTINA – BOLEST – DAR

Ljubav

Ima u vašim emotivnim relacijama mnogo toga dobrog i lepog, ali očigledno je da ste vi i partner trenutno u periodu kada vaši odnosi dolaze s vremena na vreme na preispitivanje. Čini mi se da i vi i voljena osoba povremeno imate svoje trenutke distanciranja, povlačenja, da dolazi do nekih “padova” i statičnosti. Ono što biste mogli uraditi po ovom pitanju jeste da zajedničke momente koristite za opuštanje, uživanje, ljubav, a ukoliko ste u prilici – mnogo bi vam pomoglo kada biste krajem meseca otputovali makar na par dana negde zajedno. Ukoliko ste slobodni, može doći do neplaniranog susreta sa bivšim emotivnim partnerom. Na kratko ćete se “vratiti” u prošlost i uživati u ovom kontaktu. Takođe, prilikom izlaska ili nekog društvenog okupljanja stoji novo poznanstvo krajem marta.

Posao

Bićete dosta posvećeni poslovnom segmentu, možda baš iz razloga što prepoznajete da je pravi momenat da napravite neki značajniji pokret. Iako ćete generalno gledano, imati korektne odnose sa saradnicima, od sredine meseca može biti manjih nesuglasica sa njima. Od početka druge dekade, ulazite u jedan naporniji period, kada takođe možete ostvariti uspeh, ali uz mnogo uloženog truda. Najisplativija je za vas treća dekada marta, a najbolje će proći oni koji sarađuju sa inostranstvom.

Zdravlje

Krvni sudovi će biti slaba tačka kod pripadnika starije generacije. Proverite nivo holesterola u krvi. Mlađa populacija Ovnova bi trebala više da se kreće I smanji konzumaciju slatkiša.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.