Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018: Pojedinim znacima će pokucati ljubavna prošlost na vrata ili će morati konačno da odluče šta će sa postojećom vezom, mnogi će previše trošiti dok priželjkuju bolji posao, što ne znači da im se ta želja neće ostvariti baš u ovom periodu. Neki će biti previše iscrpljeni ili će se prepustiti lošim navikama dok će pojedine mučiti hronične tegobe. Sve u svemu, biće ovo poprilično turbulentan i interesantan mesec, zato što pre saznajte šta očekuje vaš znak, piše Moj astrolog.

OVAN

TUGA-DETE-LJUBOMORA

Ljubav

Ne baš toliko prijatna atmosfera u vašim vezama i brakovima. Nesuglasica može biti oko posesivnosti, ljubomore, tajni. Ukoliko ste u braku eventualno se možete sporiti oko vaspitanja dece ili problema sa finansijama. Pokušajte da postavite svoj odnos na nove osnove, da unesete neke lepe promene i energiju jer ćete na taj način lakše proći kroz ovaj period. Usamljeni teško da će baš u potpunosti biti zadovoljni svojim emotivnim životom. Možete uploviti u neku novu priču, ali ćete se osećati nesigurno, pogotovo ako ovaj odnos budete morali da skrivate. Kod pojedinih Ovnova prošlost se može aktivirati.

Posao

Ovaj će vam mesec non stop donositi nove obaveze, koje ćete verovatno morati da završavate na brzinu. Kolegijalno okruženje nije baš najbolje, dosta toga se “muti” i šuška iza leđa, pa nemojte biti iznenađeni i nekim potezima od strane kolega koji bi vas baš mogli razočarati. Posebnu pažnju obratite na svoje finansije. Iako ćete se truditi da ih dovedete u red, moguće je da se dodatno zadužite ili pak da teret postojećih dugova bude prevelik za vas. Sredinom meseca moguć je nov poslovni angažman.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je takođe dosta promenljiva. Možete imati probleme sa stresom, sa virusnim infekcijama, sa alergijama.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018

BIK

BOLEST-POSETA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Probleme koje imate sa emotivnim ili bračnim partnerom morate početi da rešavate i to što pre. Ukoliko nastavite sa praksom ćutanja i guranja nekih stvari pod tepih, ovo bi samo moglo doneti tokom treće dekade prilično neprijatne situacije između vas dvoje. Ne nagomilavajte stres u sebi, vreme je da kažete šta imate, šta vas muči i kako želite da odnos funkcioniše na dalje. Slobodni Bikovi u ovaj mesec ulaze u prilično mračnom fazonu. Tuge iz prošlosti vas opterećuju i ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Iako ćete u drugoj dekadi biti nešto življi i imati mogućnost za nova poznanstva, teško je da ćete se zaljubiti…

Posao

U maj ulazite u nesigurnoj finansijskoj situaciji i u razmišljanjima šta biste mogli uraditi da popravite svoje poslovne pozicije. Imaćete kontakte sa potencijalnim saradnicima, pokušavati da pronađete nešto što bi vam odgovaralo, ali je pitanje da li ćete u tome i uspeti. Neki od vas će se prihvatiti I dodatnog posla, da bi rasteretili svoj budžet. Sa kolegama povremeno stoji napetost, posebno tokom treće dekade meseca a u tom periodu biste mogli više da povedete računa i u kontaktima sa autoritetima, šefovima.

Zdravlje

Definitivno bi trebalo da uvedete neke promene u svom dosadašnjem funkcionisanju. Krenite sa rekreacijom, šetnjama, vežbama. Manji problemi sa probavom starijima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.