Mesečni horoskop

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2018: Nov posao za Vodoliju, Rak razmišlja o prinovi, Devica gura probleme pod tepih

Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018: Saznajte kakvu vam sudbinu proriču ciganske karte za ovaj mesec, piše Moj Astrolog.

OVAN

LJUBAVNICA-NOVAC-NEPRIJATELJ

Ljubav

Jaka energija karata i naglašena simbolika Marsa i Venere, govori da će februar biti uzbudljiv ljubavni mesec slobodnim Ovnovima. Najpre preko poslovnog segmenta vama se otvaraju mogućnosti za instant privlačnost, za flertove i avanturu, za jednu žestoku ljubavnu romansu, za koju je pitanje koliko će trajati, ali je definitivno da će uzburkati vaš život. Neko se može zaista lepo zaljubiti u vas, ali je pitanje da li ćete vi biti spremni za ozbiljnost. Zauzeti Ovnovi će biti na klackalici sa voljenom osobom, odnos će trpeti uspone i padove, a najnestabilnija je baš poslednja dekada februara. Gradite komunikaciju sa partnerom

Posao

Ovaj vam mesec prvenstveno obećava jaču finansijsku satisfakciju i delimičnu stablizaciju po pitanju rešavanja nekih zaduženja, kredita. Obratite samo pažnju na poslednje dane meseca, kada možete prilično neobazrivo i neumereno trošiti. Generalno gledano – kod Ovnova se budi ambicija i želja za izbijanjem u prvi plan. Krenućete u akciju u želji da što pre ostvarite svoje poslovne ciljeve. Najpovoljniji period za nove saradnje i početke poslovnih projekata stoji vam u drugoj dekadi februara.

Zdravlje

Zdravstvena simbolika je nepovoljna jedino tokom treće dekade ovog meseca. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018

BIK

LJUBAV-PORUKA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Slobodnim Bikovima stoji jedan lep i podsticajan mesec….naravno, ukoliko ne planiraju da uđu u neku ozbiljniju emotivnu priču. Ta ozbiljnost je, pa….malo komplikovana za ostvariti tokom februara, ali ako je za utehu – imaćete flertovanja, ludog provoda i zanimljivih osoba oko sebe koliko vam duša ište. Češće ćete biti u pokretu, neki od vas će imati priliku i za par putovanja, pa se i ovde otvara šansa da upoznate nekog novog, sa kim ćete uživati u dobrom razgovoru i energiji koja struji između vas. Zauzeti Bikovi će baš po pitanju komunikacije biti povremeno u raskoraku sa voljenom osobom.

Posao

Dobra energija, velika aktivnost, vi ste krenuli jednim jakim tempom i nemate nameru da stanete. Doći ćete u priliku da pokrenete nove poslovne dogovore, ali i da u postojećim saradnjama poboljšate uslove funkcionisanja. Neka dugovanja vas mogu opterećivati tokom februara, i pokušajte da ih regulišete što pre, jer vam krajem meseca mogu doneti ozbiljnu glavobolju. Baš ta poslednja dekada februara je i nešto lošija po pitanju komunikacije sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Trebali bi da se ozbiljnije posvetite sebi, da se šetate, provodite više vremena na svežem vazduhu. Na taj način ćete se i fizički, ali i mentalno osećati mnogo bolje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.