Home Mesečni horoskop HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2018: Nov posao za Vodoliju, Rak...

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2018: Nov posao za Vodoliju, Rak razmišlja o prinovi, Devica gura probleme pod tepih

160
0
Dnevni horoskop za 7. mart 2018.
Dnevni horoskop za 7. mart 2018.

Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018: Saznajte kakvu vam sudbinu proriču ciganske karte za ovaj mesec, piše Moj Astrolog.

OVAN

LJUBAVNICA-NOVAC-NEPRIJATELJ Ljubav Jaka energija karata i naglašena simbolika Marsa i Venere, govori da će februar biti uzbudljiv ljubavni mesec slobodnim Ovnovima. Najpre preko poslovnog segmenta vama se otvaraju mogućnosti za instant privlačnost, za flertove i avanturu, za jednu žestoku ljubavnu romansu, za koju je pitanje koliko će trajati, ali je definitivno da će uzburkati vaš život. Neko se može zaista lepo zaljubiti u vas, ali je pitanje da li ćete vi biti spremni za ozbiljnost. Zauzeti Ovnovi će biti na klackalici sa voljenom osobom, odnos će trpeti uspone i padove, a najnestabilnija je baš poslednja dekada februara. Gradite komunikaciju sa partnerom Posao Ovaj vam mesec prvenstveno obećava jaču finansijsku satisfakciju i delimičnu stablizaciju po pitanju rešavanja nekih zaduženja, kredita. Obratite samo pažnju na poslednje dane meseca, kada možete prilično neobazrivo i neumereno trošiti. Generalno gledano – kod Ovnova se budi ambicija i želja za izbijanjem u prvi plan. Krenućete u akciju u želji da što pre ostvarite svoje poslovne ciljeve. Najpovoljniji period za nove saradnje i početke poslovnih projekata stoji vam u drugoj dekadi februara. Zdravlje Zdravstvena simbolika je nepovoljna jedino tokom treće dekade ovog meseca. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.
Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018

BIK

LJUBAV-PORUKA-NEPRIJATELJ Ljubav Slobodnim Bikovima stoji jedan lep i podsticajan mesec….naravno, ukoliko ne planiraju da uđu u neku ozbiljniju emotivnu priču. Ta ozbiljnost je, pa….malo komplikovana za ostvariti tokom februara, ali ako je za utehu – imaćete flertovanja, ludog provoda i zanimljivih osoba oko sebe koliko vam duša ište. Češće ćete biti u pokretu, neki od vas će imati priliku i za par putovanja, pa se i ovde otvara šansa da upoznate nekog novog, sa kim ćete uživati u dobrom razgovoru i energiji koja struji između vas. Zauzeti Bikovi će baš po pitanju komunikacije biti povremeno u raskoraku sa voljenom osobom. Posao Dobra energija, velika aktivnost, vi ste krenuli jednim jakim tempom i nemate nameru da stanete. Doći ćete u priliku da pokrenete nove poslovne dogovore, ali i da u postojećim saradnjama poboljšate uslove funkcionisanja. Neka dugovanja vas mogu opterećivati tokom februara, i pokušajte da ih regulišete što pre, jer vam krajem meseca mogu doneti ozbiljnu glavobolju. Baš ta poslednja dekada februara je i nešto lošija po pitanju komunikacije sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Zdravlje Trebali bi da se ozbiljnije posvetite sebi, da se šetate, provodite više vremena na svežem vazduhu. Na taj način ćete se i fizički, ali i mentalno osećati mnogo bolje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.