Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2018: Vodolija zaljubljena do ušiju, Rak...

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2018: Vodolija zaljubljena do ušiju, Rak treba da bude oprezan u saobraćaju, Škorpija ima posla preko glave

212
0
Horoskop za Veneru u Škorpiji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine
Foto: freepik.es

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2018: Saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju ciganske karte i koliko će vam sreća biti naklonjena u svim životnim segmentima na samom kraju ove godine, piše Moj Astrolog.

OVAN

NEŠTO NOVCA-PISMO-UDOVICA Ljubav Ljubavne zgode, ali i nezgode očekuju zauzete Ovnove tokom decembra. Komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva a i vama i drugoj strani glavu „pune“ kojekakvim pričama osobe koje smatraju da znaju šta je najbolje za vas dvoje. Poslušajte savet – ovo je vaša ljubavna priča i vi morate da rešavate sopstvene probleme i teškoće – ne oni oko vas, koliko god dobronamerni bili. Možete da se sredite i u miru dočekate novogodišnje praznike. Ukoliko ste usamljeni, malo cvrkućete sa jednim, malo sa drugim udvaračem….a sa strane namigujete trećem. Još ako je tu i neko iz prošlosti – slika je kompletna! Posao Da se trudite iz petnih žila i da ste posvećeni poslu – ma jeste. Samo vam nikako nije jasno kako taj vaš trud i posvećenost ne daje prave, već samo neke polovične rezultate. Još ako sa saradnicima imate povremeno napetosti i s vremena na vreme se pogubite u papirologiji – onda znate vrlo dobro o čemu pričam. Samo polako, biće tu i nekih finih dešavanja, zanimljivih ponuda i izlaska iz novčane krize. Zdravlje Pa….onako. Kao da niste ušli u mesec veselja i iščekivanja praznika – nešto se mrljavite, malo spavate, ne hranite se kvalitetno. Menjajte nešto. Moguće su i respiratorne infekcije, kao i problemi sa žlezdama.
Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2018

BIK

ČEŽNJA-LJUBAVNICA-NEISKRENOST Ljubav Ukoliko ste u vezi ili braku tokom decembra ćete malo da ljubomorišete i sumnjate, malo da ljubite i volite. No, interesantno je da neki od vas sumnjaju u voljenu osobu, ali sa druge strane – i sami nisu baš sto posto „čisti“. Ipak, nećemo da morališemo mnogo, već ćemo da predložimo – ljubomora nestaje kada više vremena i pažnje poklanjate jedno drugom, kada ste češće zajedno….Oni koji su usamljeni ne mogu se pohvaliti naročitim ljubavnim šansama. Ili ste se smorili čekajući nekoga ko ne zna šta hoće (ova osoba može biti i bivši partner) ili vam se nude neke šeme i šemice…. Posao A u poslu – malo konkurencije, malo poslovne problematike, malo čekanja da vam autoriteti konačno priznaju zasluge i možda „podebljaju“ novčanik. Sa konkurencijom ne sumnjam da ćete izaći na kraj vrlo brzo…Što se poslovne problematike tiče – imaćete trenutne „padove“, ali ćete se vrlo brzo uzdizati i rešavati to. A neko unapređenje ili finansijski boljitak….samo obećanja, a realizacija slaba… Zdravlje Ni pripadnici vašeg znaka nisu baš stabilni po pitanju zdravlja. Virusi, bakterije, prehlade, hormoni, urinarne infekcije…a kod nekih i pomalo problema sa kičmom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.