Horoskop po ciganskim kartama za april 2019

rili

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019: Saznajte šta vam proriču ciganske karte za ovaj mesec i koliko ćete sreće imati u svim životnim segmentima, piše Moj astrolog.

OVAN

PISMO- DETE- MISAO

Ljubav

Ovo i nisu naročito emotivne karte, što bi značilo da zauzeti Ovnovi tokom aprila ne trebaju da se usmere na jačanje ljubavi sa partnerom već pre na komunikaciju, razumevanje i neka konkretna dela. U prevodu – dokažite da je vaša emocija i povezanost sa voljenom osobom jaka na taj način što ćete joj izaći u susret, biti joj podrška ili što ćete sa njom razgovarati i o njenim, ali i o zajedničkim problemima. Slobodni Ovnovi će da se zatreskaju onako snažno, impulsivno i brzinski kako samo oni umeju, ali njihov emotivni interes može ići na više strana i ka više osoba tokom ovog meseca…

Posao

Pre bilo kakve odluke – sedite i razmislite. Znam da je vašem impulsivnom sklopu ličnosti problem, ali ako hoćete da poslovno izvučete najbolje iz aprila – po nekim pitanjima ne možete i ne smete žuriti. Ovaj vam mesec donosi mnogo novih poslovnih kontakata, mnogo novih ljudi sa kojima se itekako mogu graditi jake poslovne priče. Finansije – novac odleće od vas, ali vam i dolazi vrlo, vrlo lako.

Zdravlje

Manje zdravstvene tegobe, koje će se uglavnom vezivati za disajne organe – ovo su najpre alergije i povremene prehlade.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019

BIK

NADA- TUGA- POSETA

Ljubav

Slobodni Bikovi su u ovom periodu skloni idealizaciji i vrlo lako se može dogoditi da nešto što smatrate ozbiljnim emotivnim početkom na kraju ispadne samo prolazna avantura. Baš iz tog razloga – ne žurite kada su nove osobe i nove ljubavi u pitanju. Takođe, stoji vam u drugom delu meseca kontakt sa nekim iz prošlosti, a u kom pravcu će to ići na dalje – zavisi od mnogo činilaca. Oni koji su zauzeti trebali bi da realnije sagledaju odnos u kojem su. Vaša veza nije savršena, ali nije ni toliko loša kao što se to vama u nekim momentima čini. Slaba tačka u vašoj vezi trenutno je komunikacija. Ovaj segment ojačajte.

Posao

Jedino će vam druga dekada meseca doneti neke okolnosti sa kojima ćete nešto teže izlaziti na kraj. U tom periodu možete čak, potpuno neopravdano, biti zabrinuti za svoje pozicije i radno mesto. Generalno gledano – april ne donosi neke konkretne promene, uglavnom ustaljeno funkcionisanje. Jedino je novitet to što biste mogli otpočeti sa nekim dodatnim poslom ili pregovorima pred kraj aprila.

Zdravlje

Alergije, osetljivi disajni putevi, mogući su i problemi sa zubima.

BLIZANCI

PISMO- SMRT- PORUKA

Ljubav

Pa, prva polovina meseca će sigurno doneti probleme u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Koliki će ti problemi biti i koju će štetu naneti vašem odnosu zavisiće prvenstveno od vas. Sudeći po kartama, vi ste u periodu kada ćete pre pobeći od problematičnih situacija sa partnerom nego što ćete se suočiti i pokušati da ih rešite. Moram da napomenem da karta Smrt govori da neki od odnosa mogu, zbog loše komunikacije – biti i prekinuti u ovom periodu. Slobodni Blizanci – vi ćete mnogo da flertujete, malo da se vraćate u prošlost….ali ni jedna od ovih opcija neće vam doneti neku iole stabilniju priču….

Posao

Evidentno je da su vas neke problematične situacije na poslu pritisle – bilo da se vezuju za zaostale obaveze, komplikacije sa papirima ili komunikaciju sa saradnicima. Potrebno je da ovo rešavate što pre, a najkasnije do ulaska u drugu dekadu jer ćete tada biti pod posebnim opterećenjem i verovatno nećete moći da lako regulišete bilo šta. Rasterećenje vam stoji tek pred kraj aprila meseca…

Zdravlje

Grlo, pluća, bronhije – izuzetna osetljivost, bilo da su u pitanju prehlade ili alergije. Starijima – hronični problemi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.