Horoskop po ciganskim kartama za april 2017
Venera u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Horoskop po ciganskim kartama za april 2017: Ciganke gatare su od davnina poznate po svojoj sposobnosti da proriču sudbinu gledanjem u karte, a tu veštinu su zadržale do dana današnjeg. Saznajte šta vas očekuje prema njihovim predviđanjima u aprilu 2017, piše Moj Astrolog.

OVAN

NEŠTO NOVCA – POSETA – NEPRIJATELJ

Ljubav

Slobodni Ovnovi su tokom aprila vrlo društveni, u pokretu, I sigurno je da će upoznati gomilu novih ljudi sa kojima će imati zajedničke teme. Pozivi za izlaske I druženja će biti vrlo česti I pred vama je mesec kada se baš možete opustiti I nauživati. Ne može se poreći da će vas neko od osoba sa kojima ste u kontaktu I zainteresovati, ali prvenstveno na erotskim osnovama. U prevodu – želećete da se provedete, ali ne baš I da se vežete ozbiljnije. Ukoliko imate emotivnog partnera, bilo bi dobro da sve nedoumice i probleme raščistite već tokom prve dekade ovog perioda, da ne bi non stop “iskakale” I pravile vam probleme u ostatku aprila. Druga dekada je odlična da budete više društveno aktivni sa voljenom osobom, da izlazite češće ili – da odete na vikend van grada…možda obiđete zajedničke prijatelje koji žive daleko od vas. Sam kraj meseca može doneti nešto uzavreliju atmosferu. Klonite se rasprava.

Posao

Prvo pa muško – karta Nešto novca ne obećava neko bajno finansijsko stanje tokom aprila ili vam makar poručuje da će gro vaših para otići na izmirivanje računa i obaveza. Pa dobro i to je za ljude – ako ništa drugo – vidi se da ćete biti u kontaktu sa mnogo ljudi, da ćete ostvarivati nova poslovna poznanstva i u suštini – praviti teren za naredni mesec. U postojećim poslovnim partnerstvima obratite pažnju na drugi deo aprila, kada može doći do razmimoilaženja sa saradnicima po nekim dosta bitnim pitanjima.

Zdravlje

Na « tapetu » su ovog meseca probava, problemi sa variranjem krvnog pritiska, a moguće je da će neke od vas « spopasti » i alergije. Ono što je pozitivno jeste da će sve ovo biti prolazne, kratkotrajne tegobe. Ukoliko je potreban neki operativni zahvat, on će najverovatnije biti krajem aprila.

BIK

VERNOST – LJUBAVNIK – KUĆA

Ljubav

Za slobodne Bikove – načekaćete se vi lepo dok vaša simpatija skopča da bi trebla da napravi neki konkretniji potez prema vama. Ako se to ne dogodi tokom druge dekade aprila, bojim se da će se sva dešavanja prebaciti tek za maj. U međuvremenu, dok čekate da se nešto dogodi, provodite vreme sa prijateljima ili eventualno podbadajte nekog bivšeg, čisto da vam vreme prođe. Samo, nemojte da se u tom podbadanju zanesete i da pomislite da bi baš bilo lepo obnoviti bivšu emotivnu priču. Ništa od tog posla, verujte mi. Stvari mogu krenuti i posle nekog vremena – opet stati. U vašim emotivnim relacijama – stoji dosta statičnosti. Ili ste se vas dvoje potpuno uvukli u neku svakodnevicu, ili se između vas rađa distanciranje. Šta god da je od ovoga u pitanju, ne smete ostaviti stvari ovako, a da ne pokušate da nešto popravite. Gradite bliskost, jačajte poverenje, podsetite jedno drugo na ljubav!

Posao

Moraćete da budete strpljivi tokom aprila kada je poslovni segment u pitanju. Osim što se vidi stabilnost u postojećim poslovnim relacijama, malo je verovatno da će biti nekih posebnih noviteta. Uglavnom ćete funkcionisati u nekim standardnim, dnevnim obavezama i čekati svoj trenutak. Ono što vam je postavljeno dosta povoljno jeste segment privatnih poslova, bez obzira na to da li ste već u ovoj delatnosti, ili tek nameravate da pokrenete nešto svoje. Što se novca tiče, korektno, ali ništa posebno.

Zdravlje

Bićete stabilni u zdravstvenom segmentu, ali biste definitivno morali da porazmislite o povećanju fizičkih aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.