dnevni-horoskop-za-24-januar-2019
dnevni-horoskop-za-24-januar-2019

Dnevni horoskop za 24. januar 2019. Četvrtak je i Merkur menja smer ulazeći u Vodoliju! Naša sfera uma ulazi u polje novih ideja, znanja, izašavši iz stabilnog, uljuljkanog i zaključanog polja gde je vladao Jarac. Oslobođen um gladan je novog i svežeg, ratosilja se repova prošlosti i nezasito hrli ka budućnosti.

Vodoliju karakteriše nesputanost, mentalno nad emotivnim, originalnost, spontanost, širina. Oslobođena stega Jarca ona žuri da sve što je propustila nadoknadi. A sve to uz sjajan nalet energije koju morate da iskoristite na pravi način, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Neko osporava vaš poslovni ugled što dodatno otežava zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da odredjeni nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama.

LJUBAV

Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

dnevni-horoskop-za-24-januar-2019
dnevni-horoskop-za-24-januar-2019

Bik

POSAO

Nema razloga da optužujete druge saradnike za pogrešnu procenu ili za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno.

LJUBAV

Imate utisak da partner uporno prikriva deo istine što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Ipak, svako od vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Vaš stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate. Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama.

LJUBAV

Raduju vas novi dogadjaji u privatnom životu. Partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Prepustite se svojim osećanjima.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.