Home Mesečni horoskop Dnevni horoskop za 20. novembar 2017: Ribe uspešne, Ovan zavodljiv, Devica ima...

Dnevni horoskop za 20. novembar 2017: Ribe uspešne, Ovan zavodljiv, Devica ima prevelika očekivanja

65
0
Ova 3 horoskopska znaka su predodređena za uspeh

Dnevni horoskop za 20. novembar 2017:  Nakon žestokog jučerašnjeg dana imamo tu sreću da nam danas ništa značajno neće poremetiti dan, juče su se “vetrovi izduvali” i vreme je za predah.

Današnji početak radne sedmice provedite što mirnije možete, rezimirajući prethodne dane. Završite započete poslove, pripremite i organizujte se za naredne dane kako bi vam bilo lakše, a posao rapoređen da vas ne bi u jednom trenutku “zatrpao”. Planirajte unapred veče, ne savetujemo burne provode, već malo tišine i mira. Dobra knjiga ili lep film, uz voljenu osobu sasvim je dovoljno da se relaksirate i uživate, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih problema. LJUBAV Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. ZDRAVLJE Nema promena.

Bik

POSAO Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku. LJUBAV Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 20. novembar 2017

Blizanci

POSAO U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. LJUBAV Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.