Dnevni horoskop za 8. mart 2019

Astrološka prognoza za maj 2018: Prvog maja već u popodnevnim časovima Mesec menja znak tako što prelazi iz Škorpije u optimističnog, veselog i filozovski nastrojenog Strelca. Mars je i dalje u konjukciji sa Plutonom u Jarcu pa i dalje traje neka jaka borbena energija koja je u kontaktu sa Uranom iz Ovna, što može dati iznenadne preokrete. Kada se i Merkur udruži kreću pretnje, svađe, osvete i mnoge teške stvari se mogu dešavati. Sve će to trajati do sredine maja kada će Uran izaći iz Ovna u znak Bika gde je bio poslednji put u periodu od 1934. do 1942. godine.

Mars 16. maja prelazi u znak Vodolije i pravi nepovoljan aspekt sa Uranom iz Bika i stvari se dešavaju, piše astrolog Željka Knežević. Iznenada se pokreću opasnosti i destruktivna ratna energija, borba na silu. Rizični su letovi sa avionima, udarci, požari, teški nervni ispadi, moždani udar i sve još što je vezano za Vodoliju i vazduh mada ni zemljani znak Bik neće biti čvrst i siguran jer se i zemlja može uzdrmati. Generalne promene na polju finansija na zemlji se pokreću. Teško je sada sa ovim aspektom Mars – Uran biti tolerantan i praviti kompromise pa u kom se polju nađe u vašem ličnom horoskopu izaziva opasnosti, rušenje i gubitke u vezi simbolike polja gde borave planete. U ovom periodu se treba čuvati povreda od svih mašina i aparata, električnih uređaja, posebno na pružnim prelazima, od loših finansijskih transakcija i ulaganja na brzinu u nešto što mnogo obećava. Bik je, između ostalog, simbol i sve nepokretne imovine pa neke osobe mogu dobiti, a neke iznenada izgubiti. Uran će biti osam godina u Biku a o tome će biti priče drugom prilikom.

Mnogima će biti mnogo bitan ovaj mesec maj!

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U OVOM MESECU MAJU?

OVAN

Ovo će biti jedan dosta borben mesec za partnerske odnose jer je vaša planeta Mars u kvadratu sa Uranom u periodu od 9. do 19. maja i nije jasno definisana pobeda tako da budite spremni i na neki poraz. Biće izražen i vaš stav prema materijalnim poljem i novcu, iziskivaće promene na oba polja u poslu i na polju novca. Kako imate podršku Venere bilo bi dobro da se družite, okrenete partneru i uživate u svemu što vam Venera nudi. Sada nije vreme da se držite tvrdoglavo jer imate u poslu žestoke protivnike pa se malo povucite i prepustite vašu ulogu vođe partnerima u poslu. Kako god bilo, vi sada treba da poradite na polju partnerskih odnosa i vašoj ulozi u njemu. Pojedini Ovnovi se mogu okrenuti nekim drugim poslovima, čak i nekim porodičnim. Emotivno se treba posvetiti lepim druženjima, novim poznanstvima, a slobodni mogu upoznati partnera u ljubavi. Izražen je umor, glavobolja i problemi sa kičmom pa se više krećite u prirodi i u društvu.

Astrološka prognoza za maj 2018

BIK

Neke bitne velike promene se dešavaju sa ulaskom Urana u vaš znak pa se sve dešava iznenada – novi poslovi, novi način razmišljanja i prihvatanje da nešto oprostite da se desi preokret i da se loš neki period završi. Sada nije vreme da prebacujete partneru šta je bilo i zašto već prosto neke stvari treba ostaviti u prošlosti i krenuti u novi početak. Pojedini Bikovi mogu imati neki susret sa osobom iz prošlosti i nastaviti čujenje i druženje dok pojedine osobe mogu uploviti u neku novu vezu. Generalno svi Bikovi treba sa Uranom u budućnosti da okrenu ploču i krenu skroz novim tokom sa novim razmišljanjima. Predstoji stabilna finansijska situacija i napredak u budućnosti. Zdravstveno nova Uranova energija vas pokreće u lepe izlaske i druženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.