Home Mesečni horoskop Astro prognoze za novembar 2018: Jupiter u Strelcu donosi optimizam, Mars u...

Astro prognoze za novembar 2018: Jupiter u Strelcu donosi optimizam, Mars u Ribama pokreće snažne emocije, a zbog Venere u Vagi mnogi se mire sa osobom iz prošlosti

88
0
Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020
Foto: freepik.es

Astro prognoze za novembar 2018: Početak novembra kreće sa kvadratom Marsa i Jupitera što nimalo nije lak aspekt jer nam donosi nemir, nasilne sklonosti, fanatičnost u religiji, frustiranost i još drugih borbi, neslaganja i pobuna. Sve još zavisi od vaše lične natalne karte i polja gde se dešavaju aspekti.

Od 8. novembra Jupiter, planeta sreće, ulazi nakon 12 godina u svoju kuću, u Strelca i on može da nam da optimizam veru, učenje, putovanje i sve svoje simbolike. Kod pojedinaca, ako je bilo neki problem, sada Jupiter može još da ga uveća i stavi na površinu da bi se rešio. Sredinom meseca Mars prelazi u Ribe gde će kod mnogih pokrenuti snažne emocije pa mnoge osobe mogu biti preterano osetljive, imati problem sa psihom, mržnjom koja je bila duboka i nesvesna. Osobe koje imaju umetničku crtu sada će Mars pokrenuti tako da mnogi mogu najbolje da rade iza scene negde u samoći. Vrlo povoljno je za rešavanje psihičkih ili fizičkih problema tj. odlazak kod psihologa je efektan, piše astrolog Željka Knežević. Mesečevi čvorovi se sele iz Lava i Vodolije u Raka, severni i južni u Jarca što će biti narednih 18 meseci i to nam može doneti da mnoge neke osobine treba da preokrenemo kao što su poštovanje, počasti, zaokupljenost reputacijom, neprihvatanje kompromisa, kontrola emocija, tugaljivost, distanca i hladnoća u komunikaciji, krutost stavova itd. Sve će ovo biti na životnom putu da bi se transformisalo i razrešilo. Mnoge osobe će baš u ovom periodu biti zaokupljene sa domom i porodičnim životom. Venera, planeta ljubavi ,imetka i svega lepog i ugodnog kreće direktno sa 25 stepena Vage pa mnoge osobe mogu revitalizovati svoju vezu, brak ili će se pomiriti sa osobom iz prošlosti.

Evo šta svaki pojedinačni znak može očekivati u novembru 2018. godine

OVAN

imaćete dosta težak period u prvoj polovini meseca dok vaš vladar Mars boravi u Vodoliji, moraćete da se pomučite do uspeha. Uran se opet vraća u vaš znak od 6. novembra gde se vama čini da se samo okrećete u krug i da je sve isto kao pre. Vreme je da sada potražite pomoć od prijatelja i kolega da biste uspeli, pa ne oklevajte. Nema potrebe da budete nestrpljivi i da žurite jer će stvari polako da se reše. Emotivno je dosta dobra situacija pa ako ste u vezi vreme je da načinite korak do braka. Slobodni Ovnovi treba da se kreću što više i druže da bi iz druženja mogli izabrati osobu koja može biti dosta interesantna. Obavezno uzimajte vitamine da biste ojačali imunitet i sačuvali se od virusa i prehlada.
Astro prognoze za novembar 2018

BIK

Mnogi Bikovi sada će staviti u prvi plan karijeru i gledati da što više zarade i da im se isplati poslovno – finansijski plan. Biće dosta naporan period ali nema potrebe da se žalite jer će se isplatiti sav trud. Sada je mnogo povoljno za neke nove investicije, dok će pojedinci koji imaju neki dug uspešno sada moći da ga vrate i krenu čisti u poslovne projekte. Emotivno Bikovi koji su u vezi ili braku sada će kristalno čisto sagledati da li je to prava ljubav koju oni žele. Ako vide budućnost, ostaju a ove druge bi bilo dobro prekinuti jer možete preko druženja i prijatelja upoznati nekog novog. Za Bikove koji su u braku je vreme da svom partneru posvetite pažnju i pružite nežnost. Slobodnima predstoji upoznavanje preko kolega ili prijatelja. Bilo bi dobro da uradite jednu detoksikaciju organizma i pripremite ga za dobar imunitet.

BLIZANCI

Naglašen je timski rad i saradnja sa kolegama. Izbegavajte rasprave i da ističete previše svoj stav. Posvetite se svojim ciljevima i radu. Vaš vladar Merkur od 17. novembra  kreće retrogradno pa budite oprezni sa drugima i ako možete, pomozite. Sada je jako bitna saradnja sa drugima i širok pogled na stvari u saradnji. Uz trud, rad, pomaganje i saradnju sigurno je da vaš rezultat neće izostati. Na emotivnom polju nisu stvari baš lake, ako imate partnera sve zavisi od vas . Zapljusnuće vas neka nesigurnost i razne dileme kada je vaš partner u pitanju, ali ipak na kraju vi shvatate dok vam vaša intuicija daje odgovor šta da uradite. Slobodni Blizanci upoznaju osobu koja je negde u inostranstvu ili je iz kruga vaših prijatellja. Da biste bili zdravi potrebno je da odbacite nervozu i nađete za sebe malo mira i opuštanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.