Dnevni horoskop za 14. mart 2020.
Foto: freepik.es

Ovo je jedan od lepših meseci, sve je već zeleno i rascvetalo dok majske ruže šire svoj opojan miris. Venera pruža svoju svoju toplotu iz Ovna dok je Mars raspiruje i Blizanca pa se harmonija, ravnoteža i seksualni život stavljaju u normalu. Zato možete uživati u ljubavi sa partnerom ako ga imate dok slobodni mogu da upoznaju i zaljube se na prvom susretu. Uživajte u ljubavi sa ovim aspektom. U drugoj polovini maja pozitivan aspekt Venere i Marsa se nastavlja, ali u Biku i Raku, što će dati jednu emotivnu i plodonosnu vezu ili planiranje na duže staze.

Jupiter će biti retrogradan tokom celog meseca pa sve što niste naučili ili ste zaboravili sada se možete podsetiti i krenuti na popravni sve do 11. avgusta. Merkur će biti u konjukciji sa Uranom od 6. do 12. maja pa u tom periodu mogu se dešavati iznenadne promene u oblasti astro simbolike Bika, piše astrolog Željka Knežević. Mnoge osobe tada mogu imati želju za novim iskustvima, dobru prilagodljivost, ljubaznost, promene na emotivnim i u materijalnim oblastima života. Sunce i Merkur od 21. prelaze u Blizance i već pred kraj meseca prave kvadrat sa Neptunom iz Riba pa možemo očekivati dosta sumnjičave priče, neopravdanu ljutnju i konflikte između braće, sestara, komšiluka, u saobraćaju i čuvajte se netačnih informacija. Kada je Sunce u kvadratu sa Neptunom može se javiti bezrazložna tuga, nemiri, fiks ideje, lažni ego, problem sa autoritetom i uopšte nejasnoće.

Evo kako će pojedinačni znaci proći u maju 

Astro prognoze za maj 2019

OVAN

Izlazite iz uobičajne rutine što se posla tiče, pa možete obavljati posao po nekim izazovima koja stvaraju priliku za neki novi početak. Nema potrebe da se bojite promena i nove tehnike kada već znate da uz malo truda možete sve da savladate. Krajem meseca sve se završava po planu. Emotivno zauzetim osobama predstoji divan period, a ako su odnosi bili zategnuti, sada se rešavaju. Negujte ovu emociju i nemojte jednom rečju da pokvarite sve usled vaše brzopletosti. Slobodni Ovnovi se druže i upoznaju nove osobe dok pojedine osobe mogu da uspostave komunikaciju sa nekom osobom iz prošlosti. Zdravlje je dosta dobro, ali treba da pazite na grlo.

BIK

Mnogo je posla i obaveza pa ne stižete sve koliko će mesec biti turbulentan. Predstoje vam iznenadna putovanja, pozivi za saradnju, sastanci, mnogo posla pa treba da se dobro skoncentrišete. Nemojte da vas to sve zastrašuje. Ako se potrudite i istrajete do kraja meseca, sledi vam mnogo pozitivan rezultat. Emotivno zauzete osobe mogu imati u prvoj polovini meseca dosta turbulencija u vezi ili braku, a kada Venera uđe u vaš znak sve se vraća u harmoniju. Pojedini Bikovi imaju osećaj da ih oči varaju i da nije tako dobro u partnerstvu kao što izgleda. Ne odlučujte ništa zbog čega bi se posle kajali. Družite se, izlazite sa prijateljima i porodicom. Slobodni Bikovi mogu početkom meseca imati priliku za uspostavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti pa se opustite i uživajte u ljubavi. Moguće je da ta veza vremenom preraste u nešto što je dobro i ozbiljno. Pojedini Bikovi su dosta napeti, čak imaju i nesanicu, a to je sve zbog Urana koji će duži vremenski period boraviti u vašem znaku.

BLIZANCI

Do polovine meseca ništa neće ići po planu, a za sve što ste zamislili će vam se činiti da to nikako neće ugledati svetlost dana. Kada Mars napusti vaš znak od 16. maja otvaraju se vrata za nove prilike u poslu i vi sve završavate u planiranom periodu. Kod emotivno zauzetih Blizanaca se očekuje neki period dosta turbulentan, ali i lep jer vi ne volite monotoniju. Sve odluke donosite sa partnerom u lepom dogovoru i slozi. Međutim, već u drugoj polovini meseca vi osećate da vaš partner sve želi sam da reši pa vam se to nikako ne dopada. Svakako treba lepo da popričate, bez ljutnje, onako iskreno. Slobodni Blizanci tako i ostaju, samo se pruža prilika za zabavu i druženje. Mars je u vašem znaku pa se čuvajte povreda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.