Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.
Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020.

Astro prognoze za jul 2019: Ovaj letnji mesec će biti dosta turbulentan jer se dešavaju dve eklipse. Prva eklipsa, pomračenje Sunca je odmah 2. jula u Raku, gde se dešavaju razni preokreti u porodicama, sa roditeljima, u kući i emotivnim dešavanjima koja mogu biti pozitivna, a i negativna. Ovu eklipsu osećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarčevi, Rakovi i Lavovi, jer se radi o Suncu koji je vladar Lava. Mnoge promene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promene.

Merkur će biti retrogradan od 7. jula u Lavu sve do 19. jula i praviće kvadrat sa Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe pa se može ispoljiti u saobraćaju, avio letovima i drugim prevoznim srestvima pa budite oprezni, piše astrolog Željka Knežević. Ovaj aspekt donosi i moguć osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života uz maštu, lenjost, nejasne ideje, nepokretljivost. Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage  i Jarčeve. Venera, planeta ljubavi, je od 3. do 28. jula u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama dok  harmoniju mogu osećati Bikovi , Device i Jarčevi. Mars ulazi u Lava 2. jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. On će biti u kvadratu sa Uranom veći deo meseca pa možemo očekivati nekontrolisane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja, razne povrede koje pokazuje vaš lični horoskop.

Druga eklipsa, pomračenje Meseca se dešava u Jarcu 16. jula što nam može doneti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturn u retrogradnom kretanju praviće konjukciju sa Južnim Mesečevim čvorom od 1 .do 12. jula pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute lične navike dok gledano sa pozitivne strane mnoge osobe mogu postići uspeh baveći se stručnostima koje su neobjašnjive .

Prognoza za svaki horoskopski znak

OVAN

Sada je vreme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odliv novca, a posebno se to može odnositi na kućne i porodične troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba ili špekulacija dok se kredit sada ne preporučuje. Vi koji imate partnera, sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu da upoznaju novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte da ne reagujete na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

Astro prognoze za jul 2019
Astro prognoze za jul 2019

BIK

Ovog meseca imate šansu da popravite komunikaciju sa okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene finansijske aspekte pa se ne nervirajte, jer do novca možete doći od kredita, pozajmljivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine. Venera je u Raku pa možete imati odlične emotivne izlive sa postojećim partnerom ili poznanstvo sa novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

BLIZANCI

Vama će biti dobar ovaj mesec ako se potrudite, uspeh je zagarantovan u finansijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da posuđujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada. Emotivno vi se više ne zadovoljavate samo rečima, sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se za odmor jer su naglašene nervoza, zamaranje i nesanica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.