MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.

Ispratili smo staru godinu i ušli u novu sa Mesecom u zagljaju Neptuna u Ribama što će nam dati saosećajnost, romantiku, senzualnost i Mars sa poslednjih stepena Škorpije daje enegiju ovom prelepom zagrljaju. Kod mnogih osoba će baš sam ulazak u Novu godinu i početak januara kroz maštu i planove usmeriti želje u nastupajućoj godini.

Mars 3. januara ulazi u Strelca i biće tamo sve do 16. februara gde nam pokreće životnu filozofiju, nekom putovanje u inostranstvo, pokreće se snažna energija, piše astrolog Željka Knežević . Sa Marsom u Strelcu biće izražena velika borba za pravdu, ideale, rodoljublje itd. Često se dešava da pokrenete neke nove ideje a da niste dobro razmotrili sve opcije pa pazite da ne zbrzite nešto. Mars će od 20. januara biti u kvadratu sa Neptunom pa dobro pazite kada ste na putovanju, moguće su prevare, trovanje hranom, lekovima  ili alergije pa treba biti umeren u svemu.

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički

KINESKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020 godinu: Pacovima lepa godina na ljubavnom planu, Bivo ima šanse da razvije internacionalni posao, Tigar pod uticajem Neptuna skida ružičaste naočare.

Čak pet planeta se nalaze u Jarcu i južni Mesečev čvor je u Jarcu što donosi mnoge promene na zemlji, pod zemljom, u rudnicima, na planinama, aktivnost vulkana, klizišta i podrhtavanje tla. Venera je u Vodoliji do 13. januara gde traži nešto originalno i neobično a kada pređe u Ribe onda traži ljubav, romantiku i senzualnost gde će zaroniti u dubine okeana da bi pronašla božansku ljubav. Uran u Biku kreće direktno od 11. januara gde je smišljao, testirao bolje reći, pronalazio originalno rešenje od 11. avgusta 2019. pa sada kreće sa svojim nastupom kakav god on bio.

Sunce ulazi u Vodoliju 20. januara i odmah pravi kvadrat sa Uranom pa će biti iznenadnih promena u željama, planovima, očekivanjima, partnerskim odnosima, finansijama i još drugim životnim oblastima što zavisi od vaše lične natalne karte. Generalno gledano, druga polovina meseca je puna raznih preokreta, pun Mesec i pomračenje će biti 10. januara na 20 stepenu Raka pa kako odmah dan posle kreće Uran direktno, mogu se najaviti iznenadni emotivni preokreti. Mlad Mesec se dešava na 4. stepenu Vodolije gde možemo iznenada da očekujemo neki preokret ili da nas nešto emotivno iznenadi, a kako iznenađenja mogu biti i pozitivna i negativna onda to prepustimo sudbinskom događaju.

Ljubavni horoskop za januar 2020: Buran period za Ribe, kratka avantura za Bika, Vodolija razmišlja o proširenju porodice

Evo šta pojedinačni znaci i podznaci mogu očekivati u januaru 2020. godine 

Astro prognoze za januar 2020: Kvadrat Sunca u Vodoliji sa Uranom donosi iznenadne emotivne preokrete a Mars u Strelcu borbu za pravdu
Astro prognoze za januar 2020: Kvadrat Sunca u Vodoliji sa Uranom donosi iznenadne emotivne preokrete a Mars u Strelcu borbu za pravdu

OVAN

Dragi Ovnovi, nastavlja se uspešan poslovni tok iz decembra. Sam ulazak vaše planete Mars u Strelca donosi procvat koji se nastavlja sve do kraja meseca. Mnogi Ovnovi mogu steći još saradnika ili će razmišljati o zaposlenju još osoba ako su u privatnom biznisu, ali to bi bilo ishitreno pa se ipak dobro preračunajte da li vam se isplati. Emotivno iz novogodišnje noći izlazite prosečno. Potrudite se da sa svojim voljenima provedete praznike jer oni su uvek tu i volite se uzajamno. Na njih možete uvek računati. Što se zdravlja tiče, prijaće vam šetnja, rekreacija i treba da ojačate imunitet.

BIK

Dragi Bikovi, nema potrebe da se stresirate i nervirate kada je posao u pitanju jer sve je uglavnom dobro što i sami znate. Od 11. januara, kada Uran krene direktno, vi možete iznenada dobiti viziju kako da uvećate svoju zaradu. Mnogim Bikovima se dešava da kada i imaju dovoljno oni uvek traže još pa je pitanje šta vam je dovoljno. Emotivno početkom januara postoji mogućnost upoznavanja osobe sa kojom možete odmah ući u vezu. Pojedini Bikovi mogu imati turbulencije, avanture i neočekivane izlive emocija. Zauzeti su se malo udaljili pa bi trebalo partneru da pokažu malo ljubavi i nežnosti jer svako to voli. Što se zdravlja tiče, bilo bi dobro da okrenete novi list što se tiče ishrane i da se zdravo hranite i šetate po čistom vazduhu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je bio buran decembar pa sada se sve polako dovodi u red. Usled praznika tempo je dosta slabiji pa možete više da odmarate nego da radite. Prijalo bi vam neko putovanje da nadoknadite iscrpljenu energiju i da sva razmišljanja ostavite po strani dok se ne vratite. Emotivno vi dobro znate da niko nije savršen a ovaj mesec će vam pokazati gotovo savršenu ljubav sa svojim partnerom, porodicom i bliskim ljudima. Grlite i volite da bi im pokazali kako vi volite pa možete ostati iznenađeni da oni vas još više vole. Što se tiče zdravlja, vama je bitno da se zdravo hranite bez velike količine hrane i da razmišljate samo pozitivno pa će vaša energija i zdravlje biti brilijantno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.