Home Mesečni horoskop Astro prognoze za decembar 2019. Ovnovima finansijski problemi, divan period za ljubav...

Astro prognoze za decembar 2019. Ovnovima finansijski problemi, divan period za ljubav čeka Bikove, Blizancu stiže novac, Rakovima se menja poslovna situacija

224
0
Astro prognoze za decembar 2019.
Astro prognoze za decembar 2019.

Astro prognoze za decembar 2019.  Lav se bori sa obavezama, Devica aktivna, pred Vagama vreme preokreta u ljubavi, mesec akcije i izazova čeka Škorpije, Strelac napreduje u karijeri, Jarcu je posla preko glave, Vodolija troši više nego što zarađuje, Riba ulazi u novu godinu rasterećena i srećna.

Početak meseca kreće sa harmonijom Sunca iz Strelca i Meseca iz Vodolije što nam daje ogromni optimizam i nadu.

Mnoge osobe će sada sabirati utiske od cele godine i planirati za nastupajuću godinu. Kako već 2. decembra u večernjim satima Jupiter izlazi iz Strelca i ulazi u Jarca, optimizam menja planove i želje.

Mnoge osobe će sada želeti da imaju materijalnu sigurnost, položaj i da se osećaju moćno. Jupiter će tokom celog meseca praviti lep aspekt sa Uranom iz Bika gde svaki cilj koji je postavljen može biti i ostvaren. Bitno je opet materijalno, položaj, karijera bez imalo sentimentalnosti. Venera će biti do 20 u konjukciji sa Saturnom i Plutonom što nam može dati dožnosti kada su sreća i duboka osećanja u pitanju. Pojedine osobe mogu imati probleme sa autoritetima ili jednim roditeljom, piše astrolog Željka Knežević. Pred kraj Meseca Venera ulazi u Vodoliju i pravi kvadrat sa Uranom iz Bika pa kod pojedini parova može doći do razlaza dok neki mogu ishitreno ući u vezu .Pun Mesec se dešava 12 Decembra u Blizancima i pravit će kvadrat sa Neptunom iz Riba što može doneti nervozu i ulaske u komplikovane veze , obmane i oprez u saobraćaju.
Astro prognoze za decembar 2019. 
Astro prognoze za decembar 2019.
Mlad Mesec i delomično pomračenje Sunca se dešava 26 na 4 stepenu Jarca što bi moglo mnogim osobama doneti srećni novi početak u životu. Za sam doček Nove godine Mesec će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama pa će biti dosta topline, osećanja i senzualnost. Sunce, Merkur, Saturn, Pluton i Jupiter će biti u Jarcu što nam daje sigurnost u krugu porodice ili negde na planini. Venera će biti u Vodoliji što će pojedine osobe dočekati novu godinu u originalnom iznenadnom aražmanu . Generalno gledano mnoge dugotrajne promene mogu se dešavati baš u ovom poslednjem mesecu u godini. ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI?

OVAN

Dragi Ovnovi u ovom mesecu vama se na poslovnom polju otvaraju nove mogućnosti, novi saradnici. Moguć je odlazak u inostranstvo što kod nekih poslovno a neki idu na odmor. Jupiter ulazi u vaše prirodno polje karijere pa sve što se nudi iz inostranstva treba prihvatiti. Povoljno je da završite školovanje ili da započnete. Sami kraj mesec može biti dosta pod tenzijom čak pojedini Ovnovi mogu imati problem sa finansijama pa se potrudite i kanališite energiju da završite pozitivno godinu. Emocije kod osoba koje imaju partnera bi mogle biti neshvaćeni. Želja da se povučete i osamite će proizvesti da objasnite neke stvari partneru. Sada nije vreme da ulazite u duboke rasprave. Krajem meseca se stvari dovode u harmoniju. Slobodni Ovnovi će imati više ponuda za romansu pa vi sami odaberite. Zdravlje je dosta dobro samo treba povesti računa o ishrani…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.