Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine

Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine: Teško njima u njihovoj koži! Dok ostale lagano drma pretpraznična euforija i prave planove za nastupajuće praznike, ova 4 pripadnika Zodijaka moraće da se suoče sa nervozom, lažima, razočaranošću, sukobima, nestabilnošću, ali i rastancima sa sadašnjim partnerima. Oni će jedva čekati da se ova godina završi sa nadom da će u narednoj imati više sreće u ljubavi. Saznajte o kojim znacima je reč, piše Astroportal.

RAK

Za emotivne i maštovite Rakove ovo je jedan nestabilan mesec koji im donosi sukobe i osećaj da je sreća daleko od njih, pa će se osećati loše i razočarano. Za Rakove koji su u braku najbolje je da se tokom decembra bave porodičnim odnosima, jer će na taj način da se osećaju dobro i korisno. Ono što je važno jeste da dobro promisle oko svega, jer njihova preosetljivost ih može i te kako koštati. Neka sačuvaju sebe od preterivanja i potrebe da se dopadnu drugima, u ovom slučaju partneru ili partnerki. Ovo svakako nije mesec za sređivanje bilo čega po pitanju ljubavi i emocija, već je potrebno naučiti da je bolje oprostiti i preći preko nekih reči.

Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine

DEVICA

Device bi trebalo da se čuvaju laži i tračeva koji se odnose na ljubavni deo njihovog života. Sada na tom polju mogu da nasednu na razne priče, te da naprave jako nepromišljen potez kada je u pitanju odnos u braku. Najbolje je da sve provere i da dobro porazmisle o onome što žele da preduzmu. Ovo nije vreme da se prave nagli potezi. Bitno je reagovati po osećaju. Kada su u pitanju slobodne Device one bi mogle da dođu u sukob sa dragom osobom, a sa kojom će krajem meseca imati susret koji je jako bitan za preokret njihove komunikacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.