Ljubavni horoskop

POŽELEĆE DA SE OVA GODINA ŠTO PRE ZAVRŠI: Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine

Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine: Teško njima u njihovoj koži! Dok ostale lagano drma pretpraznična euforija i prave planove za nastupajuće praznike, ova 4 pripadnika Zodijaka moraće da se suoče sa nervozom, lažima, razočaranošću, sukobima, nestabilnošću, ali i rastancima sa sadašnjim partnerima. Oni će jedva čekati da se ova godina završi sa nadom da će u narednoj imati više sreće u ljubavi. Saznajte o kojim znacima je reč, piše Astroportal.

RAK

Za emotivne i maštovite Rakove ovo je jedan nestabilan mesec koji im donosi sukobe i osećaj da je sreća daleko od njih, pa će se osećati loše i razočarano. Za Rakove koji su u braku najbolje je da se tokom decembra bave porodičnim odnosima, jer će na taj način da se osećaju dobro i korisno. Ono što je važno jeste da dobro promisle oko svega, jer njihova preosetljivost ih može i te kako koštati. Neka sačuvaju sebe od preterivanja i potrebe da se dopadnu drugima, u ovom slučaju partneru ili partnerki. Ovo svakako nije mesec za sređivanje bilo čega po pitanju ljubavi i emocija, već je potrebno naučiti da je bolje oprostiti i preći preko nekih reči.

Ova 4 znaka mučiće veliki ljubavni problemi u decembru 2017. godine

DEVICA

Device bi trebalo da se čuvaju laži i tračeva koji se odnose na ljubavni deo njihovog života. Sada na tom polju mogu da nasednu na razne priče, te da naprave jako nepromišljen potez kada je u pitanju odnos u braku. Najbolje je da sve provere i da dobro porazmisle o onome što žele da preduzmu. Ovo nije vreme da se prave nagli potezi. Bitno je reagovati po osećaju. Kada su u pitanju slobodne Device one bi mogle da dođu u sukob sa dragom osobom, a sa kojom će krajem meseca imati susret koji je jako bitan za preokret njihove komunikacije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.