Pun Mesec u Biku 24. oktobra 2018

Pun Mesec 3. decembra 2017: Nalazimo se u astrološkom periodu u kom je aktuelna vladavina retrogradnog Merkura (koja se tokom godine javlja periodično u 3 do 4 navrata), a kako je za treći dan poslednjeg meseca ove godine najavljen pun Mesec, koji će ovog puta biti na tački svoje orbite koja je najbliža Zemlji, što se ne dešava tako često, možemo očekivati pravu eksploziju energije, koja će doneti brojne promene.

U nastavku svi detalji o prekoretu koji će za vaš horoskopski znak doneti retrogradni Merkur i pun Mesec.

Merkur je ovog puta ušao u svoj retrogradni hod 14. novembra, a vladavina istog se okončava 22. u istom mesecu. Ovo će biti poslednji period retrogradnog Merkura u tekućoj godini, i to u znaku Strelca, u kom će ova planeta inače biti sve do 11. januara 2018. Šta to znači?

Znamo da retrogradni Merkur uvek donosi pometnju i sve izvrće naopačke, a kako je Strelac horoskopski znak koji je u znaku optimizma, ekspanzije, istraživačkog i avanturističkog duha, sve ove osobine će biti dovedene u pitanje i pretvorene u svoju suštu suprotnost!

Možete očekivati (ovo važi za sve horoskopske znakove, a ne samo za rođene u znaku Strelca) da ćete biti neočekivano i nepopravljivo pesimistični, i ta energija će uspeti da savlada i vašu najčvršću volju za ispravnim delovanjem i akcijom. Takođe ćete biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Na primer, ako treba da putujete izabraćete destinaciju koja nikako nije dobra za vas, iako ste imali opciju da izaberete i onu koja je idealna. Zatim, velika je mogućnost da ćete imati probleme sa zakonom, kao i da ćete biti skloni svađi sa bliskim prijateljima, kolegama sa posla, ili kolegama sa fakulteta.

Pun Mesec 3. decembra 2017

Zatim, u periodu retrogradnog Merkura, ponašanje mnogih će biti znatno neodgovornije nego inače, moguće je da ćete davati obećanja koja kasnije nećete moći ispuniti, što može imati i svojih posledica, pogotovo ako se radi o poslovnim odnosima.

Bićemo neodgovorni i prema sebi samima, pa je moguća sklonost brojnim porocima i životnom stilu koji nije preporučljiv za zdravlje.

Inače, najveći energetski nalet retrogradnog Merkura će se osetiti sredinom njegove vladavine, što je podstaknuto i činjenicom da će 3. decembra biti pun Mesec.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.