Ljubavni horoskop

Pomrsiće im konce pomračenja Meseca i Sunca: Ova 3 znaka imaće ljubavne probleme tokom februara 2017. godine

JARAC

Tokom februara 2017. godine, Mesec, vladar kuće parova ˝pati˝ kroz pomračenje na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine. Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezano za dom, porodicu i ljubav koje ćete teško moći izraziti ili ćete raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju. Ti problemi mogu biti povezani s finansijama ili nekim finansijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese. Najbolji mogući scenario je samo trka oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz porodičnog kruga.

DEVICA

S pomračenjem Sunca u kući parova Device i s vladarem iste kuće koji će biti bombardovan neskladnim aspektima, februar će, na neki način, biti turbulentan za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali biće zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili menjaju vaše okruženje. Lako je moguće da je ˝oluja˝ u februaru povezana s novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrednostima generalno: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriterijumi po kojima birate. Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u finansijske izazove. Tajne, misterije, ezoterički ciljevi ili psihološke analize imaće uticaj na vaš ljubavni život.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

BIK

Tokom februara 2017. godine nećete biti zadovoljni sa svojim ljubavnim životom. Neki se mogu osećati usamljeno, drugi mogu biti popustljivi, neodlučni ili neozbiljni. Neki se Bikovi mogu osećati ograničeno ili mogu postati svesni da su zavisni na neki neprijatan način. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova, smešten je na području koji je nepovoljan za stare odnose, službeno ili društveno prepoznate. Ova postavka planeta povoljna je za tajne i zabranjene veze. S druge strane, Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, dobro je smešten, što znači da nije sve izgubljeno i da katkad seks može rešiti probleme, barem privremeno.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.