Ova 3 znaka imaće ljubavne probleme tokom februara 2017. godine

Februar je jedan od (brojnih) meseci zima/proleće 2017. godine kojeg možemo opisati kao neuobičajeno dinamičan. Čak možemo reći da je ovo vrhunac. Venera, Mars i Uran su u Ovnu, znaku koji je dinamičan. Dvojac, Venera i Mars, je intenzivno strastven, ali može biti do krajnjih granica nelogičan i vatren, narušiti harmoniju, dobro razumevanje, saradnju i mir.

Mars – Uran dvojac pokreće golemo oslobađanje energije. Donosi hrabrost, moć, kreativnost i žudnju za ostvarenjem želja, te donosi pozitivne promene, napredak i eksperimente, piše tarot-horoskop.com. Ali, ako krene van kontrole, može doneti ozbiljne nesreće (auto, avion, voz i tako dalje), nezgode na poslu, greške s opremom i mehanikom, probleme s električnom energijom, prirodne katastrofe, napade terorista, probleme u politici, nemire, nasilne sukobe i probleme u komercijalnim poslovima.

Generalno, Venera – Mars dvojac u Ovnu je ekstremno stimulativan, ali i eksplozivan. Ako je pod uticajem pozitivnih aspekata, može doneti talas entuzijazma, kreativnosti i ostvarenje želja preduzimanjem inicijative. Ako je pod uticajem negativnih aspekata, može se manifestovati na zastrašujuć način. Sada je pod uticajem negativnih aspekata (snažnog uticaja Jupitera i Plutona) i pozitivnih i harmoničnih (uticaj Saturna, Sunca i Merkura). To znači da možemo očekivati najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim.

T – kvadrat formira trio Venera – Mars – Uran iz Ovna, s Jupiterom iz Vage i Plutonom iz Jarca koji je turbulentan i nasilan (nesreće, sukobi i prirodne katastrofe, uključujući potrese, vulkanske erupcije i slično).

Saturn, Sunce i Merkur imaju ozbiljan uticaj i donose dozu energije za pozitivnu i konstruktivnu svrhu. Ali, nemaju u potpunosti tu moć da ju usmere. Zatim, Jupiter je retrogradan i promene mogu uključivati određene nestabilnosti.

Šlag na torti je činjenica da u februaru imamo dva pomračenja: pomračenje Meseca 11. februara 2017. godine, s Mesecom u Lavu, i pomračenje Sunca 26. februara 2017. godine, sa Sunce – Mesec konjunkcijom u Ribama – baš ono što nam je trebalo! Pomračenje Meseca može doneti neobične, nagle i često neprijatne događaje.

Na sreću, ta pomračenja su deo dobre porodice (Saros 140), donosioca prijatnih iznenađenja, promena na bolje ili izlaza u kriznim situacijama.

Februar 2017. godine je mesec s velikim potencijalom, koji nas može povesti od jedne ekstremne situacije do druge. Mnogi od nas osećaće se kao na ringišpilu. Sve što možemo je da dišemo duboko i da se čvrsto držimo. I ako imate hrabrosti, iskušajte svoju sreću!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.