Ljubavni horoskop

OVO JE NJIHOVA GODINA ZA EMOCIJE: Otkrijte koji to znakovi upoznaju svoju srodnu dušu do kraja 2018.

Rak

Rakovi bi ove godine mogli lako da pronađu novu ljubav. Možda je ovo godina koju su svi Rakovi samci čekali jer postoje ozbiljne naznake romantike u vašim kartama. Misli na stare i gorke ljubavi mogu postupno da izblede i imaćete više mentalnog prostora da se usresredite na vaša nova ljubavna interesovanja.

Venčani parovi možda treba da rade malo više na odnosu da bi veza bila snažna. Idite na odmor ili putovanje, samo za vas dvoje, to bi moglo da vrati iskre u vaš odnos.

Lav

Lavovima će ova godina biti teška. Biće sukoba i imaćete ozbiljne sumnje u vezi vašeg odnosa. Treba da ove godine napravite lakmus test za svoje odnose. Najvažnije bi bilo da razgovarate i gradite odnose na tome. Odnosi koji prežive ovu godinu, trajaće ceo život.

OVO JE NJIHOVA GODINA ZA EMOCIJE: Otkrijte koji to znakovi upoznaju svoju srodnu dušu do kraja 2018.

Takođe, potreban je timski rad. Moraćete da radite kao tim kako bi sačuvali vaše odnose i neće postojati ništa jače od vaše veze ako savladate prepreke na koje nailazite ove godine.

Devica

Device će biti pomalo zbunjene. Samci će imati dosta mogućnosti za vezu, a oni u vezi želeće da isprobaju nešto novo. Biće novina u načinu na koji se vi vidite i u načinu na koji vaš odnos funkcioniše.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Podrška će imati najveću važnost i moraćete da se otvorite svojim partnerima. Ali kada to učinite, pronaći ćete sjaj i vaša ljubav će samo jačati kako godina bude prolazila.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.