Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. mart 2018: Rak smelo gazi, Jarac i Ovan...

Dnevni horoskop za 20. mart 2018: Rak smelo gazi, Jarac i Ovan zajedno opušteni

58
0
Dnevni horoskop za 28. februar 2019

Dnevni horoskop za 20. mart 2018: Bik šampion promašaja, Jarac i Ovan zajedno opušteni, Devica naseda na glasine, Ribe robuju mašti, Škorpija magnetski privlači, Blizanci radnici meseca, Strelac avanturista visokih ciljeva, Vaga uplašena, Rak smelo gazi, Vodolija mnogo htela mnogo započela, ego sputava Lava. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20.03.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Izgledi da dobijete ono što želite su veliki. Niste neko ko će da odustane od pozitivnog ishoda, koji vam se pruža preko polja finansija. Prilivi su evidentni, pa nemate veliku brigu na ovom segmentu. Ukoliko budete imali odlične poslovne aranžmane, nemojte ih slučajno odbaciti. Ljubav: Mislite na osobu iz prošlosti i nemate motiva da promenite trenutnu situaciju. Ukoliko se radi o jednom Jarcu možete se opustiti uz tu osobu u svakom slučaju. Zdravlje: Povišen krvni pritisak. Dnevni horoskop za 20. mart 2018

BIK

Posao: Promašili ste isuviše dobre poslovne prilike pa ste pomalo deprimirani stavom drugih ljudi koji bi hteli sličan tretman od ranije. Ukoliko ste vi šef, imate mnogo više neprijatelja nego što mislite. Ljubav: Ukoliko, inače imate problem sa štitnom žlezdom, imaćete utisak da je to zbog nedovoljno emocija, koje vam partner nije poklonio. Zdravlje: Obavezno posetite lekara.

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju poslovna šansa, vi ste odličan kandidat za radnika meseca. Imate moć ubeđivanja i to je vaša glavna karakteristika. Ne treba da se upuštate u raspravu, kada je poslovna prilika u pitanju, jer ste neko ko u suštini ne podnosi kritike pa ni ovaj put. Ljubav: Kada su vaše emocije u pitanju imate stav da ste pomalo u drugom planu. Ne dozvolite da vas nečije ponašanje izvede iz takta. Partner je pomalo ratoboran. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.