Home Ljubavni horoskop Ovako se znaci Zodijaka ponašaju u ozbiljnoj vezi: Jarac malo priča a...

Ovako se znaci Zodijaka ponašaju u ozbiljnoj vezi: Jarac malo priča a mnogo čini, Rak je u potpunosti posvećen partneru, Strelcu stalno treba promena

81
0
Ovako se znaci Zodijaka ponašaju u ozbiljnoj vezi

Ovan

Ovan obično prvi preuzima inicijativu kako bi pristupio osobi koja mu se sviđa. On je veliki romantičar, ali prvo mora biti ozbiljno zainteresovan za vas kako bi imao bilo kakvu želju da vas impresionira. Takođe, on je avanturista, njegova strast su putovanja, prenosi Atma. Ukoliko imate istu želju da vidite nova mesta i nove ljude, Ovan će biti potpuno zaljubljen u vas. U vezi s njim uvek možete očekivati iznenađenja – u smislu novih aktivnosti, putovanja i slično.

Bik

Kada ste u vezi s Bikom, to je kao da imate ličnog emotivnog i fizičkog telohranitelja. On će učiniti sve što je u njegovoj moći da vam osigura sve što vam je potrebno da budete srećni. Međutim, Bik se ponekad može pokazati vrlo tvrdoglavim i teškim, tako da je važno imati puno strpljenja s njim kad pokuša da se suprotstavi stvarima koje su ga uzrujale ili razočarale. Lako ga povrede kritike najmilijih, zato u početku odnosa budite jasni u svojoj komunikaciji kako bi izbegli kod Bika stvaranje osećaja kao da sve što rade – rade pogrešno.

Blizanci

Blizanci će se teško smiriti, ali ako su vas izabrali, onda postoji jako dobar razlog zašto su baš vas izabrali između svih ostalih. Oni su izuzetno duhoviti, zasmejavaće vas i zabavljati većinu vašeg odnosa s njima. Kako bi zadržali svoj odnos s njim živim, najbolje je da pokušate da razmišljate o stvarima koje će Blizancu dati stimulaciju ili uzbuđenje. Blizancima ne smeta promena, ali ako ih doživljavaju u prevelikoj količini, to im može postati opterećenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.