Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. decembar 2016: Bika čekaju izazovi, Jarac ima sreće,...

Dnevni horoskop za 20. decembar 2016: Bika čekaju izazovi, Jarac ima sreće, Rak emotivan

27
0
Dnevni horoskop za 20. decembar 2016
Dnevni horoskop za 16. decembar 2017

Dnevni horoskop za 20. decembar 2016: Ovan ima dobar dan, Bika čekaju izazovi, Blizanci rade, Rak emotivan, Devica zauzeta, Vagi se posrećilo, Škorpiji dobro ide, Strelac neodlučan, Jarac ima sreće, Vodolija odmorna, a Ribe opuštene. Ovo je današnji horoskop za danas 20.12.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

POSAO U firmi sastanak. Novi direktor od saradnika pa i od vas očekuje da mu pružite sve relevantne informacije. Niste time oduševljeni. LJUBAV Previše je težak za pokazivanje emocije. Ostaviće te to za neki drugi ZDRAVLJE Čaj za želudac.

BIK

POSAO Mogli biste da izbegnete rasprave u kolktivu. Radite svoj posao kako najbolje znate i nemešajte se tamo gde se ne spominje vaše ime. LJUBAV Lepo vam je danas. Imate ljubav, i poklon. ZDRAVLJE Budite oprezni dok vozite , držite čvrsto otovorene oči.

BLIZANCI

POSAO Potreban vam je saradnik. On će vam pomoći da napredujete u poslu. LJUBAV Ono što utiče vaše raspoloženje jeste manjak akcije koju partner pokazuje. ZDRAVLJE Pazite na gornje ekstremitete.Odmaraj te se više tokom dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.