LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017
LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. jula 2017: Sudeći prema predviđanjima astrologa, ova sedmica će biti sve samo monotona. U zavisnosti od znaka možete očekivati flertovanje, avanturu, neki će biti na pragu ozbiljne veze a neki i pred raskidom. Posebno će oni u vezi biti na mukama da li da ostanu verni partneru ili da ipak podlegnu dražima treće osobe. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Venera iz Blizanaca ukazuje na osobu u blizini koja je zainteresovana za vas bez obzira na status. Ako ste u vezi, lako možete ugroziti postojeći odnos, flertom sa strane. Slobodni imaju priliku da biraju između dve, podjednako zanimljive osobe. Ne žurite sa odlukom.

BIK

Mars, vladar vašeg polja partnerstva, unosi izvesnu dozu konfuzije u vaš ljubavni život. Iako pravi dobre aspekte sa drugim planetama, prevladava konjunkcija sa Suncem, pa stabilnost veze može biti dovedena u pitanje, ne zbog treće osobe već zbog negativnih crta vašeg karaktera.

BLIZANCI

Venera iz vašeg znaka ide u susret Saturnu koji već dugo boravi u vašem sedmom polju koje se tiče partnerstva. Iako su posrednici Merkur i Jupiter u dobrim aspektima, u najboljem slučaju možete da očekujete “mir u kući”, ali situacija je daleko od idealne. Kompromis je neizbežan.

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. jula 2017

RAK

Venera u dvanaestom polju ukazuje na otvorene mogućnosti za avanturu. Ako ste slobodni, iskoristite priliku za novu letnju romansu koja bi kasnije lako mogla da preraste u nešto više. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu, dobro proanalizirajte vrline i mane vaše nove simpatije.

LAV

Venera u jedanaestom polju ukazuje na emotivne signale iz neposredne okoline, prvenstveno iz okruženja prijatelja. Pažljivo procenite situaciju pre nego što se upustite u flert. Budite strpljivi, ne preskačite važne etape u razvoju veze ako ne želite da se kasnije razočarate.

DEVICA

Dobro postavljeni Jupiter koji ujedno vlada poljem partnerstva, u skladnom aspektu sa Venerom donosi dobre vesti i šanse za veliku sreću na ljubavnom planu. Slobodni će biti u prilici da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu i da započnu vrlo kvalitetnu vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.