Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. jul 2017: Danas je velika mogućnost za pronalaženje...

Dnevni horoskop za 23. jul 2017: Danas je velika mogućnost za pronalaženje novih ljubavi, slobodno se otisnite u pustolovinu

58
0
Dnevni horoskop za 26. jul 2017

Dnevni horoskop za 23. jul 2017: Mlad Mesec je u Lavu danas… Lav kao sinonim za hrabrost, Lav je srce i u fizičkom i duhovnom smislu. Otvorite se, dušu i srce. Energiju Lava čine ljubav, kreativnost, radovanje, igra. Dajte Suncu da vas oplemeni toplotom i nek vaša duša – Mesec srdačna i otvorena za promene. Dozvolite sebi eksponiranje i pokazivanje svojih najvećih kvaliteta, a i drugima da vas zadive svojim.

Danas je velika mogućnost za pronalaženje novih ljubavi. Slobodno se otisnite u pustolovinu! Prijatan dan vikenda svima, piše Današnji dnevni horoskop!

OVAN

POSAO Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno. LJUBAV Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate. ZDRAVLJE Dobro.

BIK

POSAO Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu. LJUBAV Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite. ZDRAVLJE Stomačne tegobe.
Dnevni horoskop za 23. jul 2017

BLIZANCI

POSAO Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. LJUBAV Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

RAK

POSAO Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet. LJUBAV Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno. ZDRAVLJE Odlično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.