Home Ljubavni horoskop NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JUNA 2017: Rak ljubomoriše, Ribe...

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JUNA 2017: Rak ljubomoriše, Ribe na raskršću, Lav nespokojan

43
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 18. juna 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 18. juna 2017: Sudeći po astrološkim predviđanjima, biće ovo poprilično napeta sedmica za većinu horoskopskih znakova. Trzavice, nesporazumi, neodlučnost šta i kako dalje obeležiće im emotivni život u narednom periodu. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

BIK

Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

BLIZANCI

Saturn u sedmom polju „hladi“ sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

RAK

Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvek nešto zabrlja. Ko zna, možda to radi namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?
Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 18. juna 2017

LAV

Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

DEVICA

Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.