Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 11. jun 2017: Ovan raspoložen za nove izazove, Škorpija...

Dnevni horoskop za 11. jun 2017: Ovan raspoložen za nove izazove, Škorpija je dobro, Ribe imaju udvarača

43
0
Dnevni horoskop za 11. jun 2017

Dnevni horoskop za 11. jun 2017: Kao i prethodnog dana, i danas nas očekuje dan koji teži harmoniji i uravnoteženju odnosa na svim poljima. Savetujemo da izbegavate uzbuđenja i velike skupove, danas nije potrebno trošiti velike količine energije, već akumulirati je za narednu nedelju. Budite u tišini, osluškujte svoje unutrašnje potrebe, izbegavajući depresiju i tugu. Neka ovaj dan bude samo za vas stvoren.

Svako dobro svima, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. LJUBAV Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog. LJUBAV Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. ZDRAVLJE Moguća temperatura.
Ovaj znak dobija snažnu planetarnu podršku u ostvarenju ljubavnih želja
Dnevni horoskop za 11. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike. LJUBAV Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. LJUBAV Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.