Ljubavni nedeljni horoskop od 2. do 9. oktobra 2016: Prilično uzbudljiva nedelja očekuje većinu pripadnika Zodijaka kada je reč o emotivnim odnosima. Otkrijte u kojoj meri su vašem znaku zvesde naklonjene na polju ljubavi.

 

OVAN

Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na gotovo izvesne promene statusa. Ovo važi pre svega za slobodne Ovnove koji su na pragu nove veze. Predstavnici znaka koji su u braku trebalo bi više pažnje da obrate na odnos sa partnerom, u protivnom može doći do velikih problema. Ovo je period u kojem partner dominira.

par

BIK

Venera, vladar znaka nalazi se u polju koje pripada partneru, što znači da su sve inicijative i odluke u rukama druge strane. I pored toga, veza u kojoj se trenutno nalazite je idealna za vas i zato ništa ne menjajte. Iako se ne zna ko koga podržava, niti ko se pita, bitno je da odlično funkcionišete.

BLIZANCI

Budite veoma oprezni sa novim poznanstvima, ali ne odustajte već kod prvog neuspeha, jer je cilj nadomak ruke. Uprkos Saturnovom prisustvu u polju partnerstva, odnosi sa voljenom osobom krenuće nabolje, jer će mnogi nesporazumi biti rešeni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.