Ljubavni horoskop

Ljubavni nedeljni horoskop od 2. do 9. oktobra 2016: Strelac na emotivnoj klackalici, Vodolija treba da uključi razum, Rak želi da dominira

Ljubavni nedeljni horoskop od 2. do 9. oktobra 2016: Prilično uzbudljiva nedelja očekuje većinu pripadnika Zodijaka kada je reč o emotivnim odnosima. Otkrijte u kojoj meri su vašem znaku zvesde naklonjene na polju ljubavi.

 

OVAN

Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na gotovo izvesne promene statusa. Ovo važi pre svega za slobodne Ovnove koji su na pragu nove veze. Predstavnici znaka koji su u braku trebalo bi više pažnje da obrate na odnos sa partnerom, u protivnom može doći do velikih problema. Ovo je period u kojem partner dominira.

par

BIK

Venera, vladar znaka nalazi se u polju koje pripada partneru, što znači da su sve inicijative i odluke u rukama druge strane. I pored toga, veza u kojoj se trenutno nalazite je idealna za vas i zato ništa ne menjajte. Iako se ne zna ko koga podržava, niti ko se pita, bitno je da odlično funkcionišete.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

BLIZANCI

Budite veoma oprezni sa novim poznanstvima, ali ne odustajte već kod prvog neuspeha, jer je cilj nadomak ruke. Uprkos Saturnovom prisustvu u polju partnerstva, odnosi sa voljenom osobom krenuće nabolje, jer će mnogi nesporazumi biti rešeni.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.