Zimski ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za novembar 2017: Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umeren mesec. Novembar nam donosi sreću, zadovoljstvo i mnogima obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagođavanja i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti. Donosi kontrolisane promene, koje su strateške, ali može doneti nepredviđene novitete, piše tarot-horoskop.com. 

Aspekt je aktivan tokom novembra 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama, poručuje ljubavni horoskop za novembar 2017.

Tokom novembra očekujte i najsrećniji aspekt u godini: Venera – Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

Budući da su u srži stvari dve planete koje smatramo beneficima, ovo je uopšteno povoljan aspekt. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za veridbe, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja.

S druge strane, kvadrat između Marsa i Plutona može stvoriti napetost povremeno, tvrdoglavost i egoističnost i borbe za moć i kontrolu mogu biti pojačane. Ako razmotrimo činjenicu da je drugi aspekt pozitivan, ali nije toliko dinamičan, ovaj kvadrat, iako se čini borbenim, začiniće ovaj mesec zato što može biti motivišuć i poguraće ljude u akciju. Negativna strana je nestrpljenje i nenaklonost.

Na kraju, ali ne i poslednje, u poslednjoj dekadi meseca Merkur pravi trigon s Uranom i konjunkciju sa Saturnom, te pojačava efekt Saturn – Uran trigona, što je povezano s donošenjem ozbiljnih odluka s dugoročnim efektima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.