Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017: Venera u kvadratu sa Plutonom donosi negativnu energiju, očekujte previranja na emotivnom planu

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017: Nedelju obeležava aspekt – Venera u kvadratu sa Plutonom, pa bi valjalo da nastavite sa receptom od juče i danas izbegnete duži kontakt sa voljenom osobom, ili bar budete oprezni dok ste zajedno, pošto može doći do rasprave.

Ako vam je dosta izlazaka i provoda sa prijateljima, danas se odlučite za dobru knjigu, lep film, a možda da razmislite i o tome da se počastite i nekim tretmanom za telo i dušu, odete u spa centar ili na drugi vid rekreacije.

Od slabosti koje ovaj dan sa sobom nosi vi napravite prednost, dozvolite Veneri da zablista u svom sjaju i pobedi na kraju dana. Želimo vam ugodan dan.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Bik

POSAO

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite
određene ustupke.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.