Ljubavni horoskop za leto 2017

Ljubavni horoskop za leto 2017: Jarac će ovog leta imati toliko strastvenih susreta da mu se savetuje da obezbedi zalihe kondoma. Ovan će imati vrlo uzbudljivo leto dok će Ribe biti preplavljene emocijama

Ovan

Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. oktobra što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog leta, ali pazite – ne verujte svakome. Početkom avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osećati ovog leta, zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Lav, Strelac, Vodolija

Zaobiđite: Rakove, Jarce, Ribe

Bik

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – laganini odmor. Ako ste u vezi, jun će biti odličan za napredak vaše veze i zajednička uživanja. To je takođe i odlično vreme ako želite da svoju polovinu predstavite roditeljima ili je čak povedete na porodično druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući dečko ili devojka iz susedstva. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost s nekim s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Devica, Ribe, Škorpija, Jarac

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

Ljubavni horoskop za leto 2017

Blizanci

Ovog leta ćete imati nultu toleranciju na gluposti, frajere i ribe koji vole da “orkestriraju” i sa strane te na lažne priče i izgovore. To će vas lišiti svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju do 21. juna. U avgustu su moguća previranja i nesporazumi u odnosima. Ali jahaćete na romantičnom talasu do kraja jula, nakon čega će se i strasti malo smiriti, a odnos uozbiljiti.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Vaga, Vodolija, Ovan, Strelac

Zaobiđite: Device, Ribe, Bika

Rak

Dobre vesti za vas! Ovo leto je idealno da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno poravnane, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Škorpija, Ribe, Bik

Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.