Ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2017: Romansa za Strelca na odmoru, Rak konačno preboljeva bivšu ljubav, Ribe se fatalno zaljubljuju krajem jula

Lav

Venera je gotovo celo leto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta moguć je iznenadan povratak “Onog/One koja je nestala”. Osećaćete se odlično celo leto i želećete da imate slobodne večeri za sve moguće dejtove na koje će vas pozivati.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Strelac, Ovan, Blizanci

Zaobiđite: Škorpiju, Bika, Raka

Devica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. Ali s druge strane, vaša finansijska slika će se značajno popraviti. Letni flert mogao bi da preraste u nešto više u oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše. Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Jarac, Bik, Rak

Zaobiđite: Strelca, Blizance, Lava

Ljubavni horoskop za leto 2017

Vaga

Moguće su romanse ovog leta, ali dignite lestvicu. Ako ima više od 30. godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas. Vage u vezi mogle bi da se često svađaju, ali to je zbog posloženosti zvezda koje će vas činiti nervoznima. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Vodolija, Blizanci, Lav

Zaobiđite: Jarca, Raka, Vagu

Škorpija

Bićete fokusirani više na karijeru nego na ljubav ovog leta. Takođe ćete biti skloniji romansi s nekim koga već znate nego upoznavanju novih ljudi. Treba vam neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, pravićete velike planove i to za sledećih pet godina. Radite ono što osećate da treba, a krajem avgusta otvaraju vam se opcije za moguća venčanja i planiranje beba.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Ribe, Rak, Devica

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.