Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop za jun 2019: Devici pomešana osećanja zbog dve osobe, ozbiljne...

Ljubavni horoskop za jun 2019: Devici pomešana osećanja zbog dve osobe, ozbiljne svađe kod Bika, Jarac se zaljubljuje na prvi pogled

110
0
Ljubavni horoskop za jun 2019
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za jun 2019: Koga će Amorova strela pogoditi, a koga omašiti, kome će smrknuti, a kome će na emotivnom planu svanuti na samom kraju proleća i početku leta saznajte odmah, piše astrolog Igor Pavluković za astrolozi.com.

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom što će u vašu emotivnu vezu uneti više strasti i doneti potrebno osveženje. Ulazak Venere u znak Blizanaca usmeriće vas na više zabave, poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom i motivisaće vas da preuzmete inicijativu u zajedničkim aktivnostima. Otići ćete sa partnerom na izlet. Treća dekada juna će vam biti prilično nestabilna u odnosima sa partnerom. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni tajnama u ljubavi. Vaš partner će otkriti vaše tajne, a ako ste imali aferu i prevarili ste partnera, doći će do ozbiljnih problema između vas dvoje i zahlađenja u odnosima. Potrudite se da izgladite situaciju.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam susret sa osobom u koju ćete se zaljubiti jer će na vas delovati neverovatno privlačno. Odmah potom ćete početi da izlazite i sam početak veze će biti vrlo dinamičan i pun erotskog naboja. Otkrićete da se najbolje slažete u seksu. Vaša romansa će kratko trajati jer će vam kraj juna doneti neslaganja. Otkrićete kako vam vaš novi partner nije veran. To će u vama izazvati potrebu da mu uzvratite istom merom i ući ćete u paralelnu vezu. Stariji Ovnovi će nepromišljeno uleteti u vezu sa osobom koja će ih privući na jednoj zabavi. Ubrzo ćete saznati da vaša nova simpatija nije slobodna i da želi sa vama tajnu vezu. To vam neće odgovarati ali ćete odlučiti da nastavite vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Prva polovima juna donosi vam potrebu za poboljšanjem komunikacije sa voljnom osobom. Primećujete kako ste se udaljili i kako između vas nema dovoljno dinamike. Mars će praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti bolji osećaj za potrebe vašeg partnera. Umesto reči, važnija će biti dela. Potrebno je da pružite partneru ono što mu je potrebno od vas. Opozicija Marsa i Saturna sredinom juna će uneti veliku napetost u vaš emotivni život. Moguće su ozbiljne svađe i prekid komunikacije zbog velikih razlika u mišljenjima. Teško će vam biti da nađete zajedničke teme za razgovor i rešenje za ono oko čega nećete moći da se složite. To će dovesti do zahlađenja između vas dvoje koje će potrajati duži period.
Ljubavni horoskop za jun 2019
Ljubavni horoskop za jun 2019

Ako ste slobodni:

Juni vam donosi dinamična dešavanja u ljubavi. Upoznaćete osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu. U početku će veza biti skladna i imaćete utisak da ste pronašli nekoga ko vam u svemu odgovara. To će trajati kratko jer ćete već sredinom meseca upasti u ozbiljne nesuglasice zbog razlika u onome što želite od vaše veze. Do kraja meseca ćete imati ljubomorne scene. Otkrićete da je vaš partner prevrtljiva osoba i razočaraćete se. Izaći ćete iz veze do kraja juna. Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja ih privlači ali će uvideti da ih razdvajaju razlike u međusobnim potrebama i da imaju različite poglede na život. Moguća je samo kraća avantura ali vas to neće mnogo zanimati.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Početak juna vam donosi više dinamike i usmerava vas ka nalaženju načina da vašu vezu sa partnerom osvežite. Potrebno je da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi kako biste se bolje razumeli. Sunce će 10 juna praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do neslaganja sa partnerom oko međusobnih potreba u ljubavi. Osećaćete se neshvaćeno. Druga polovina juna počinje vam kvadratom Jupitera sa Neptunom, što će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nedostajaće vam i volja i sredstva za ostvarenje onoga što ste planirali. Partner će vas opterećivati onim što nećete moći ni da prihvatite ni da razumete. Emocije će zahladiti i može se dogoditi da utehu potražite kod druge osobe.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba da budete u centru pažnje i da vodite zanimljive i neobične razgovore doneće vam poznanstvo sa osobom koju će ta vaša osobine oduševiti i koju ćete lako privući. Ući ćete u neobaveznu vezu jer će vam vaša simpatija već na početku otkriti da je zainteresovana samo za avanturu. Uskoro ćete upoznati još jednu osobu atraktivnog izgleda i ući ćete u paralelnu vezu. Ubrzo ćete shvatiti da vam ni jedna ni druga osobe ne donose ono što vam najviše treba u ljubavi. Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koju će upoznati na jednoj zabavi. Česte telefonske pozive i duge razgovore će sredinom meseca zameniti viđanja i izlasci ali vas ta osoba neće privući dovoljno da biste ušli u vezu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.